Komentáře k článku

Maso je maso a klobasu za mrkev nikdy nevyměním;-)

konatovka 21.10.2019

Mám vyváženou stravu, konzultuji to s odborníky na zdravou výživu. Vápník v mém věku potřebuji kvůli kloubům.:-O

nea 21.10.2019

jsem masožravec

xxkouckaxx 21.10.2019

člověk je všežravec a jeho tělo je tomu uzpůsobeno , když chce někdo chce zobat zrní , je to jeho věc , ale pak ať se nediví , že mu v těle něco chybí a to pak nepracuje jak má

aster xxkouckaxx 21.10.2019

Jsou lidé, kterým živočišné bílkoviny nedělají dobře - to se pak nedá nic dělat, prostě je musí omezit na únosnou míru. Ale souhlasím - zdravý člověk by měl jíst všechno - diety jsou pro nemocné.

glady 21.10.2019

vegan asi nikdy nebudu

ovace 20.10.2019

maso si občas dám

Franta 20.10.2019

Přesně tak, homo sapiens se po staletí živil lovem a sběrem. To snad zná každý ze školy. Proto se mu říká všežravec. Obě složky potravy je třeba kombinovat k zdravému vývoji jedince. Faktem je, že jsme dřív konzumovali masa méně.

aster Franta 20.10.2019

Myslím, že množství snědeného masa je individuální - někdo potřebuje masa více, někdo méně - já bych měla problém nahradit živočišné bílkoviny něčím rostlinným, věřím, že to jde, ale představit si to nedovedu.

helus 20.10.2019

Jsem masožravec,bez masa si to nedokáži představit.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat