Komentáře k článku

witchie 26.10.2019

Pěkně přehledný článek. Na preventivní prohlídky chodím, člověk nikdy neví...

helus 25.10.2019

Na preventivní prohlídky chodím pravidelně.

Preventivní prohlídky dodrzuji

Jankava 25.10.2019

Preventivní prohlídky beru vážně. *10*

konatovka 25.10.2019

Na preventivní prohlídky chodím pravidelně a beru to jako samozřejmost.:-O

nea 25.10.2019

Pravidelně chodím na preventivní prohlídky. Jen jsem se bohužel kdysi dostala do rukou doktora břídila na interně, kde jsem docházela každého čtvrt roku kvůli jiným potížím, který všechny mé problémy sváděl na moji nadváhu a jen mi nadával a neudělal ani základní vyšetření. Problémy se stupňovaly, žádala jsem ho o jisté vyšetření a on řekl, že to není třeba. Změnila jsem lékaře, ten okamžitě zjistil že není vše v pořádku, poslal mě k odborníkovi a ten rychle na operaci. Asi rok a půl jsem se dávala dohromady, než se podařilo mít výsledky v normě. Ale už do konce života musím brát léky. Takže nejen na prevenci, ale i na lékaři a jeho přístupu a odbornosti záleží.

aster nea 25.10.2019

To máte pravdu - není lékař jako lékař a člověk se někdy nestačí divit. Mám čerstvou zkušenost z letošního léta, kdy se mi podařilo udělat kotrmelec na schodech tak šikovně, že jsem si zlámala tři žebra a pořádně jsem se praštila do hlavy. Žebra bych neřešila, sice to bolí jak čert, ale nejhorší je první týden, potom už to jde a já se hojím rychle. Ale ta hlava - doktorka, která mě přijímala neuznala za vhodné mě poslat ani na RTG ani na CT - dva dny jsem ležela se silným otřesem mozku, nakonec mě na CT poslal primář a našli hematom + otok pod mozkovou plenou - obrovsky jsem si to užila - na měsíc mě to vyřadilo z provozu. Ta doktorka měla štěstí - být na mém místě někdo se slabší kondicí, asi by to nepřežil...

xxkouckaxx 25.10.2019

na prohlídky chodím pravidelně , ale o testu HPV DNA jsem nikdy neslyšela

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat