Komentáře k článku

Verča 15.11.2019

Takové srač...bych do pusy nedala ani večer, natož ráno. Nehledě na to - kdo by si míchal kašičky, dělal lososa, špenát...Nasnídáme se normálně - chleba nebo rohlík s něčím+nejčastěji kakao nebo čaj,, ovoce s sebou, jak jsme zvyklí odmala a zbylou ranní chvíli, než bych složitě "vyvařovala", vyvětrám, v klidu si usteleme a opláchneme nádobí od snídaně, abychom se nevraceli do nepořádku a s hrůzou pak nevěděli, co dřív, ale do pěkného čistéh prostředí. Nedovedu si představit, jak to ti "vařiči" dělají, jestli ještě musejí ráno venčit psa. Prostě všeho s mírou a s rozumem, ne ze sebe dělat nedostižnou, která všecko zvládne levou zadní.

ovace 08.11.2019

mám rád slané kaše

witchie 26.10.2019

Super tipy :-)

aster 25.10.2019

Proč se všechno tak škatulkuje? Proč musí všichni snídat - třeba já do sebe ráno nedostanu víc, než hrnek kafe - pokud posnídám tak, jak to všichni doporučují, je mi špatně - "snídám" cca 3 - 4 hodiny po probuzení.

Jura aster 25.10.2019

Je to snídaně tím že je ráno, nebo že se člověk probudí? Může to být docela rozdíl. A když se v práci při noční celou dobu cpu protože se tu nedá dělat nic jiného mám ráno snídat? Pokud ano nejni chyba že hned po snídani půjdu spát?

aster Jura 26.10.2019

Těžko říct - u mně to asi bude to probuzení - i když v sezóně vstávám v 5, budím se v 10... Nejvíc jsem si "užila" jako dítě - babka byla skřivan a vstávala doslova za rozbřesku a spát chodila se slepicemi. Já jsem sova a takové vstávání pro mně byla čínská mučírna - nehledě na to, že jsem si do postele propašovala baterku a večer jsem si namísto spaní pod peřinou četla. Ty super snídaně uvedené v článku mi nahánějí husí kůži - to bych dala, jen kdybych umírala hladem ;*(

Jura aster 26.10.2019

Asi bych dal toho lososa ale toustový chleba zrovna nejni muj favorit, jinak ano většina jsou jídla které bych jedl jen v ohrožení života. Dnes snídám vlastně teď, jak nejsem zvyklý na noční byl jsem asi do osmi hrdina a pak mně to rychle přešlo.

aster Jura 26.10.2019

No losos - měla jsem asi nereálné představy - moje "snídaně" by asi složila nutriční specialisty do kolen - běžně vejce na každý způsob, který se dá vrazit do krabičky a nejradši mám guláš "ze včerejška" - prostě kus masa. Nebo špagety a klidně po studenu - ale hlavně masové...já prostě nechápu ty lidi, co jsou prý vegetariáni, vegani - ale furt hledají tu masovou chuť - viz tofu s příchutí atd. - magoři, ne?

helus 25.10.2019

Snažím se snídat denně.

Musím snídat neboť se mi pak děla špatně od žaludku

konatovka 25.10.2019

Samozřejmě, že snídám a stravování konzultuji i s odborníky, na nic se sama nevymlouvám a nestanovuji si žádnou "vymyšlenou" diagnózu. Nestydím se vše konzultovat s odborníky, proto mám vyváženou stravu a je to velmi jednoduché.:-O

nea 25.10.2019

Jsem cukrovkářka, musím snídat.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat