Komentáře k článku

Hanyna 25.11.2019

Zeleninu miluji, ale přiznám se, že teď se začátkem zimy už mi tolik nechutná. Okurky, rajčata i jiná zelenina už je taková mdlá, bez chuti... Takže v současné době už jí nejím tolik, jako v létě*5*

snegurka 24.11.2019

Zeleninu mám ráda.

Siraellen 24.11.2019

mám nejraději dušenou nebo v páře

ovace 24.11.2019

snažím se jíst zeleninu co nejčastěji, nejraději dušenou

konatovka 23.11.2019

Zeleninu beru v rámci svého stravování jako každodenní samozřejmost a to jak čerstvou, tak i v různých úpravách. V létě ji nakupuji u zahrádkařů na tržišti a co se týká brokolice, zelí, kapusty, tak to přímo zbožňuji. Kysané zelí jím čerstvé, kupuji ho ze sudu od podzimu do jara, má hlavně hodně vitamínu C. Tak si uvědomuji, že už bez zeleniny neumím vařit. To asi mnoho z nás. :-O

aster konatovka 24.11.2019

Vážím si vašich názorů, ale mně zelenina (čerstvá) působí zažívací problémy. Navíc mi nechutná - asi obrana organismu. Jím cibuli, česnek. červenou řepu a zelí, které si naložím - v sezoně pěstuju rajčata, papriky, okurky a na zimu mám na záhonech kapustu - jenže to dělám pro své blízké - já to nejím - je mi po tom špatně - nemůžu za to prostě.

helus 23.11.2019

Zeleninu si pěstuleme doma.Jíme ji skoro každý den.

aster 23.11.2019

Zase doporučení pro všechny bez rozdílu - nejsem králík a nejsem přesvědčena o zdravotním přínosu zeleniny ze supermarketu. Kapustu - kadeřávek a růžičkovou - můžete pěstovat na balkoně v truhlíku - vydrží v pohodě venku a vypadá hezky - jen ji musíte občas zalít (když nemrzne) Rajčata se dají pěstovat i v zimě na parapetu - stačí zvolit vhodnou odrůdu. Řeřicha potřebuje jen málo místa - miska na parapetu. Zelí si snad doma může naložit každý a červená řepa se dá taky běžně koupit - cibule a česnek mnohým nevoní, ale je to nejdostupnější a velmi zdravá zelenina - ale ta se nepropaguje, není to IN :-/ a na salát si raději počkám do jara.

nea 23.11.2019

Zeleninu mám ráda, ale kvalitní, doma vypěstovanou.

xxkouckaxx 23.11.2019

jíme co nejčastěji jak čerstvou , tak zavařenou

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat