Komentáře k článku

Jaro 09.10.2021

Spadla jsem na koleno ,jen rentgeny ani ortoped ani lékař mi nechtěl napsat MR,na otoky řekl,že neví co tam mám. Sama jsem šla k jiným lékařům, žilní,neurolog,ortoped, žádné výsledky. Po roce a půl,jsem našla lékaře, který mě poslal na MR a mám přetrhané vazy, nemám chrupavku,trhliny v meniskach. Je mi 81 let. Vypadá to na výměnu kolena. Už je to velké riziko,k vůli embolce. Nohu musím ledovat, bolí od šlapek až po svalu do kyčle. Vevnitř mě úplně hoří . Někdy dávám do vany a pouštím na ni ledovou vodu.Co teď? Já jsem přišla včas.

glady 17.02.2020

zatím nemám problém

Siraellen 17.02.2020

zatím nemám takový problém

ovace 17.02.2020

zatím se mi to nestalo

nea 17.02.2020

tohle bych nechala na lékařích

xxkouckaxx 17.02.2020

zase další mudr. :-p

aster xxkouckaxx 17.02.2020

Je dohledatelný na internetu - zkuste to.

MUDr. Rudolf Prix 16.02.2020

Jsem ortoped a po přečtení tohoto článku se jeví , že jedinou léčbou poranění vazů kolena je lymfodrenáž a rázová vlna . Z odborného hlediska varuji před léčebnými postupy které upřednostňují pouze placené metody. Tím tyto metody neodsuzuji. Pravdou je že tyto poranění patří do rukou zkušeného ortopeda či traumatologa s kvalitním klinickým vyšetřením a možností všech metod jako je RTG ,MRI , artroskopie aj. Zužovat léčbu na možnosti fyzioterapeuta speciálně lymfodrenáž a rázovou vlnu je zavádějící pro pacienty. MUDr.Rudolf Prix Ortopedie Pardubice

aster MUDr. Rudolf Prix 16.02.2020

Je fajn, že jste to sem napsal - z některých rad tady, se mi kolikrát ježí srst, a to nejsem lékař. Měla jsem natržený vaz na vnitřní straně kolena - běžky - a živě si vzpomínám, jak to bolelo - stáhla jsem to bavlněným šátkem - nic jiného jsem u sebe neměla a jela jsem 5km na chatu. Přes noc octanový obklad, ráno pružné obinadlo a jela jsem na běžkách dolů 2 km k autu s desetikilovou krosnou na zádech - jinak to nešlo. Dostala jsem sádru od kotníku po zadek s tím, že je to na hraně - ještě kousek a byla by nutná operace. Je pro mně nepředstavitelné, že by se to vyléčilo některou z popisovaných metod - ty možná fungují jen při určité míře poškození.

helus 16.02.2020

Dnes už jsou nové metody léčení.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat