Komentáře k článku

Hedvika 22.03.2020

Ráda bych dala recept na desinfekci na ruce, kterou doma používáme a děláme si ji a zatím jsme vše sehnali do dnes. Je to technický líh z drogerie( je dostupný a není drahý) jinak může být alkohol od 60% , nebo nějaká pálenka,vodka atd.+, glycerýn-nalijí v lékárně na požádání i dá se objednat na netu a 1x peroxid vodíku 3%. Líh má 800 ml +1 lahvičku peroxidu+15ml glycerolu.Vše se promíchá a přidáváme 20 kapiček esenciálního olejíčku pouze přírodní-pomerančový-desinfekce voní a nevysušuje tolik ruce a lze přidat gel aloe vera=vše promíchat a používat. Pokud nesežene v lékárně, nebo není možnost někam zajet , vše lze objednat na internetu ve VMD - drogerie ve Veselý nad Moravou. Jsou tam ochotní a spolehliví.

Hedvika 22.03.2020

Dodržujeme doma všechny opatření, nosíme roušky, nenavštěvujeme známé, jen si zavoláme a napíšeme. Velice děkujeme celé vládě za opatření, které vyhlásila,je to těžké, ale nutné.Nechceme abychom dopadli jako v Itálii.Rovněž velký obdiv a obrovské díky všem od hasičů, přes lékaře,sestry,poštu,popeláře,prodejce a další všechny,kteří se podílejí o chod státu. Prosím dodržujte všechna opatření, která nás mají ochránit.

Jana Nová 22.03.2020

Hrozně ráda si udělám gel nebo dezinfekci ale kde vzít materiál když jsou lékárny prázdné

Hedvika Jana Nová 22.03.2020

Hezký večer reaguji na vaši zprávu ohledně desinfekce. Ráda bych dala recept na desinfekci na ruce, kterou doma používáme a děláme si ji a zatím jsme vše sehnali do dnes. Je to technický líh z drogerie( je dostupný a není drahý) jinak může být alkohol od 60% , nebo nějaká pálenka,vodka atd.+, glycerýn-nalijí v lékárně na požádání i dá se objednat na netu a 1x peroxid vodíku 3%. Líh má 800 ml +1 lahvičku peroxidu+15ml glycerolu.Vše se promíchá a přidáváme 20 kapiček esenciálního olejíčku pouze přírodní-pomerančový-desinfekce voní a nevysušuje tolik ruce a lze přidat gel aloe vera=vše promíchat a používat. Pokud nesežene v lékárně, nebo není možnost někam zajet , vše lze objednat na internetu ve VMD - drogerie ve Veselý nad Moravou. Jsou tam ochotní a spolehliví.

Siraellen 19.03.2020

na hygienu dbám velice

ovace 19.03.2020

ruce si myji neustále

xxkouckaxx 18.03.2020

jelikož manžel kamioňák stále musí jezdit do Německa a Holandska , tak já , dcerka i moje maminka dodržujeme z ohleduplnosti k našim spoluobčanům dobrovolnou karanténu a vůbec nevycházíme z domu (sice je zatím v pořádku , ale co kdyby...) doma si myjeme ruce dezinfekcí , manžel v pátek večer cestou z práce v roušce a rukavicích nakoupí na celá týden a přes víkend je také s námi doma , tak to dělá už začátku epidemie a až minulý týden na něj lidi poprvé neukazovali jako na nějakého cvoka z vesmíru

helus 18.03.2020

Mám doma kupovanou desinfekci.

nea 18.03.2020

Přes všechnu snahu jsem roušku nesehnala a ušít si ji neumím. Objednané z internetu dorazí prý za 3 měsíce, to už mi budou nanic. Ale jedna paní začala šít, tak už jsem ji poprosila, aby ušila i pro mě a mé blízké.

Jura nea 18.03.2020

V ruce bych se s tím necrcal ale na stroji je to spíš cvičení pro začínající švadleny.

Hedvika nea 22.03.2020

Dobrý večer, pokud by jste potřebovala roušky , není problém napište adresu, ráda Vám je pošlu.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat