Komentáře k článku

vera 16.04.2020

V dnešní, moderní době, jsou kolem menstruace mýty? Ať se holky necpou od patnácti hormonální antikoncepcí a nebudou mít s menses problémy.

helus 12.04.2020

Od tohoto mám už pokoj.A jsem velmi ráda.

nea 12.04.2020

tohle mám naštěstí už za sebou

ovace 12.04.2020

zajímavé

ovace 12.04.2020

zajímavé

aster 12.04.2020

Pan doktor má zřejmě menstruaci často :-p horká vana a sklenice vína je ideální, když se žena prochladí a určitě to pomůže uvolnit i v případě bolestivé menstruace. Fytoestrogeny bohužel nepůsobí na každou ženu - to by měl pan doktor taky vědět - doporučovat je plošně je nesmysl. A co se týče hormonálního oddálení menstruace - párkrát jsem to zkusila a nejen že menstruace přišla v termínu bez ohledu na použité hormony, ale byla bolestivější a silnější než normálně. Opět se podceňuje fakt, že každá žena je jiná.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat