Komentáře k článku

Siraellen 20.04.2020

tohle není nic pro mě

Siraellen 20.04.2020

tohle není nic pro mě

ovace 20.04.2020

nemá v plánu se takto stravovat

helus 18.04.2020

Tak se nestravuji.Vařím na čem se domluvím s manželem.

Mat 18.04.2020

U mě to nesedí vůbec. Jsem skupina A, měla bych tedy jíst obilniny a zeleninu a vyhýbat se masu. Přitom jsem odmalička obilniny neměla ráda a později, když už jsem se ve stravování trochu vyznala a zkoumala to blíž, jsem zjistitla, že je moje tělo odmalička nechtělo, protože mu prostě nedělají dobře. Pečivo a podobné věci mě prostě nelákají a nejím je. Stejně tak s trávením zeleniny mám leckdy problém. Naopak potřebuji hodně proteinů a maso mi fyzicky dělá vyloženě dobře (což by tak mělo být u skupiny 0). Stejně jako já to mají skoro všichni v naší rodině, přitom všichni máme skupinu A.

aster Mat 19.04.2020

Taky si myslím, že je to diskutabilní - mám skupinu B a v podstatě jsem na tom se stravováním podobně jako vy - pečivo minimálně, hodně masa a se zeleninou to nepřeháním - taky mi nedělá zrovna dobře (hlavně ve větším množství) - sladké nejím skoro vůbec a jím hodně mléčných výrobků a mléka. Manžel má 0 a bez pečiva by se neobešel - maso jí, ale ne v takovém množství jako já - za to miluje sladké a mléko má rád, ale pokaždé ho "prožene".

nea 18.04.2020

U mě to naprosto sedí. Velmi zajímavý článek.

vera 18.04.2020

Vůbec nevím, jakou krevní skupinu mám. Musím se zeptat lékaře. Proboha, já jsem se celý život stravovala jinak, než jsem měla!

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat