Komentáře k článku

Siraellen 06.05.2020

bylinky jsou nejlepší

ovace 06.05.2020

sázím na bylinky

helus 04.05.2020

Horečky se v dnešní době musí bát každý.

Ivana 03.05.2020

Na horečky moc netrpím, ale když se už někdy teploměr přiblíží 38 stupňům (což už i můj lékař zbystří), tak se snažím bez léků. Smíchám si několik druhů bylinek a koření a uvařím odvar do termosky a denně ho do sebe v posteli naleju cca 3 litry.Přidám med, zázvor a citron. Pít se to nedá, je to takovej utrejch, že jsem to doporučila jen jednou... a kamarád pak říkal,že si není jistý, co bylo horší. Jestli ten lektvar nebo to, co tomu předcházelo. Stejně jako mě se mu kroutili i nehty na palcích nohou !!!

xxkouckaxx 02.05.2020

moje dcerky mívaly když byly malé u každé nemoci čtyřicítky , 1x2x jsem letěla k lékaři , pak jsem si zvykla a léčila j edoma zábalem nebo po zmírnění sirupem , oběma to skončilo v pubertě , teď mívají sotva 37 , asi je to nějaká rodová anomálie

nea 01.05.2020

Horečku moc nemívám, ani když jsem nemocná.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat