Komentáře k článku

Siraellen 29.04.2020

nenosím těžkou kabelku

ovace 29.04.2020

mám velké problémy se zády

helus 28.04.2020

Záda mě bolí při námaze.

nea 28.04.2020

snažím se toho mít v kabelce co nejméně, ale z obchodu tahám těžkou tašku jelikož vše nakupuji pěšky, nemám auto ani jiný odvoz

glady 28.04.2020

sedavé zaměstnání je na záda jed....vím to moc dobře

Jura 28.04.2020

Vždy mně pobaví že existují tak zdegenerovaní jedinci kteří potřebují aplikaci na to aby věděli že mají žížeň. Ale k věci, pokud někdo sedí 8 hodin za počítačem je podle mně základ opravdu kvalitní křeslo. Obvykle na to zaměstnavatel nechce slyšet ale je potřeba si uvědomit že pokud na něčem nevhodném prosedíte skoro 200 hodin měsíčně těžko počítat že se to negativně neprojeví.

aster Jura 28.04.2020

Co chcete - žijeme v době, kdy se přes "kouče" a různé aplikace řeší každá pitomost :-P Nevím, co je horší - jestli sedět nebo stát. Pravda je, že po pár dnech strávených u prkna a počítače mě kolikrát v zádech bolí víc, než když stavíme skalku...

Jura aster 29.04.2020

U nás parta ženských okopává záhonky, pleje, sází letničky atd. I když jsem to nikdy nedělal řekl bych že je to nejhorší co na záda může být. Většina té práce je v předklonu kdy to páteř musí celou dobu držet. Jen si představím jak se z té polohy po čtvrt hodině zvedám a bolí mně v kříži.

xxkouckaxx 28.04.2020

kabelku nosím jedině jako chlebník , nošení v ruce mi dělá velké potíže s páteří

Malou kabelku do které se vejde hlavně fotoaparát.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat