Komentáře k článku

Vasti1 11.09.2020

mám obavy o rodiče, blíží se rizikovému věku :-(

Siraellen 07.07.2020

mám z toho strach

nea 05.07.2020

jen si přečtu název a už vím kdo článek napsal, nepojednává o ničem novém, podobných článků neříkajících nic nového lze naspat stovky, jen změnit faktory

kamila76 04.07.2020

také si myslím

aster 04.07.2020

No nevím, to se fakt těžko posuzuje - zapomínání je bohužel v pokročilém věku normální - ale jaká je ta hranice, kdy to ještě normální je? U seniorů hrozí dehydratace v různém stupni - v tomto stavu se člověk často chová, jakoby byl dementní a přitom stačí podpořit pitný režim (což je někdy problém). Moje matka má 80 a celý život skládá věci do skříní tak, že to nedává smysl - klidně vrazí do skříně svetr, vedle toho hrnec a třeba knihu - je jí to jedno - to by musela být dementní už takových 70 let, co se já pamatuju a není - a cvok taky není. Prostě - když ji něco nebaví, tak nad tím nepřemýšlí a tak to bylo vždycky.

xxkouckaxx 04.07.2020

toto spolu s demencí je snad jediné čeho se děsím

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat