Komentáře k článku

Jiří Čáka 1971, Plzeňský kraj 19.08.2020

Nehledejte chlapi a budete šťastné až do smrti 🤭.. Jiří

Michal 19.08.2020

Tak,proč si ho ženský pořizují?

aster Michal 19.08.2020

Protože chtějí nějaké domácí zvířátko...a prase moc žere...

Jen tak 18.08.2020

Tak podle mně, by si žena měla být schopná říct o pomoc. Oni chlapi zrovna propojením duše se svou ženou, pověstní nejsou XD . Já taky ráno vstanu všem udělám snídani, muži kávu s přáním dobrého rána. Pak si uklidím, popřemýšlím co udělám na oběd atd...Popravdě, nějaké osobní volno neexistuje i když jdu jen do vany, už mi prcek buší na dveře s hrnkem na kakao v ruce, zatímco partner sedí nečinně u televize. Věčně mám poházené někde ponožky, trička, sotva uklidím nádobí, hned tam někdo dá něco dalšího. Vyleštím stůl, je tam do pěti minut mastná skvrna. Já se nedočkám čaje, ani při horečce. Na druhou stranu, když partnera o něco přímo požádám a jak už to prostě je (musím si říct, do hlavy mi nevidí). Tak se vezme a klidně mi pomůže i s úklidem, udělá něco kolem dětí, nebo je vezme ven, ať si můžu odpočinout. Je pravda, že na ženu je toho hodně, ale pokud doma nemáte absolutního ignoranta, tak muž své ženě pomůže. Jen je třeba si říct! Empatii moc u mužů nehledejte. Není to vaše maminka, co přijde a uklidí klidně celý byt, aby vám ulevila. Navíc, já jsme zvyklá partnera, za pomoc chválit. Vím, že to některým ženám přijde asi hloupé, chválit muže za něco co ony považují za samozřejmost, ale pro ně to samozřejmé není. Ono stačí kolikrát přijít do bytu, kde žije sama žena a kde žije sám muž. Zase neházet do jednoho pytle, jsou i bordelářky a naopak chlapi, co žena doma nechce, protože jsou pedanti :-p . Každopádně partneři by spolu měli komunikovat, všechno má dvě strany a i kdyby to mělo projít hádkou, ono se to rozleží.

aster Jen tak 18.08.2020

Tak ta maminka, která uklidí celý byt, mě pobavila XDXD tož takový komfort jsem ještě nezažila a už nezažiju - no jo, matky jsou taky různé...jinak máte pravdu - když si člověk neřekne, má smůlu - jenže často to nefunguje, ani když si řekne. Já jsem se za ta léta společného soužití naučila nic zbytečně nehrotit - neuklízí, tak neuklízím taky a nerozčiluju se kvůli tomu - ono se to pár dní nezblázní. *5*

Jura aster 19.08.2020

Tak to buďte ráda, u nás je moje matka jednou za rok a zrovna tak dlouho vydrží s hláškami, co a jak manželka dělá špatně, co nedělá a je to špatně, že jí nic neřeknu a je to špatně, děti co mají zbytečně hraček, máme moc zvířat a manželka zas nový auto (16 let stará Oktávka když denně najede 50) chodím jak vandrák (když dělám dřevo) manželka se zbytečně strojí (dělá v kanceláři) děti jsou rozmachané ( nechutnají jim bonbóny jejího mládí které se podle všeho vyrábějí lisováním dobarveného cukru) a nakonec cesta k nám je horor (vzal bych jí autem ale to by odpadl jeden důvod ke stížnosti) a teď si představte že by uklízela a vše prolezla.

aster Jura 19.08.2020

No, řekla bych, že moje matka měla celý život problém se svou domácností a tak se o tu moji nezajímala - jen jednou jsem potřebovala pomoct, to jsem byla podruhé v porodnici trochu déle, a to, co jsem pak našla doma...prostě moje matka patří k lidem, kteří obratem ruky promění každou domácnost v králíkárnu *4* tchyni jsem měla bezvadnou - bohužel už není - sice jsme cestu k sobě hledaly skoro 10 let, ale když pochopila, že jí syna neberu, proti ní neintrikuju a že jsem ochotna poslouchat její rady - i když se jimi vesměs neřídím, přestala na mně hledat mouchy. Ale do naší domácnosti nezasahovala nikdy - taky byla 120 km od nás - taky výhoda.

starej chlap 17.08.2020

Ono to je oboustranné. Bývalé se nikdo nezavděčil. Když měla dobrou náladu, bylo to OK. Když došla naštvaná z práce, tak bylo všechno špatně. Nádobí po mně umyla, protože to nebylo dobře, znovu po mně vysála, protože to nebylo dobře, řvala na mne kdy konečně vymaluju. Když jsem se do toho pustil, tak zase řvala: "No teď teda určitě ne, protože mám uklizené !" Takže 90% si toho ženské dělají samy. Když je na vše sama, uklízí 1x až 3x týdně, když jí bude chlap "pomáhat" najednou se musí uklízet každý den … Miluji svoji současnou ženu. Její bývalý ji nikdy s ničím nepomohl a ona si zvykla vše zvládat sama. Vše s úsměvem. Děti domácnost, práci. Já dělám co můžu a máme ráj na zemi. Jakoukoli pomoc umí ocenit.

Anonym 17.08.2020

Jo,co bych dala za to, odejít na dvanáct hodin do práce a pak si doma i ve volných dnech sednout na gauč,čučet do mobilu a na bednu, dělat bordel a nechat si vše nosit až pod nos a dítě si vzít jen na pět minut denně.A peníze mít stejné jako protějšek,ale 2x tolik utrácet,jako to vše dělá ten můj.Já jsem pak vystresovaná,že je všude bordel, že k nám nemůže ani nikdo přijít na návštěvu, že se po mě vyžaduje vaření a úklid a do toho mi řve malé dítě a ještě mi chlap řekne, ať mu nachystám svačinu do práce a hraje hry a kouří a popíjí si kávičku.A když ho prosím, ať si něco po sobě uklidí, řekne jo a prosím ho 4x a nakonec po něm musím uklidit já.S botama z venku si chodí po koberci,kde se plazí mimčo,všude rozsypaný tabák a stříhá si nehty na koberec.Žiju s hovadem,prasetem a ignorantem.A vděk? Místo aby mi koupil něco za odměnu,tak koupí raději psovi kost a pytlíky na hovna, které on neubírá a já mám dávno jiné.Jo moje chyba,ale hlavně že má dítě rád a ono jeho,já jsem až na posledním místě ještě za psem,mobilem, kávou a cigaretami.

Sarah Anonym 18.08.2020

Váš příspěvěk je určitě jen špatný vtip, protože jestliže není tak nechápu proč s takovým prasetem ještě jste a děláte ze sebe slepici...V podstatě si za to ženské mohou samy! Nedovedu si to ani představit žít s někým takovým !!! >:(

Petr 17.08.2020

A ženská když do vás klavíruje pořád dokola jedno a to samé tak je rovnou napřesdržku.

Jura 17.08.2020

Docela dobře si pamatuju že když jsem si bral manželku za ženu ten chlap s metálem a šerpou se jak mně, tak manželky jasně ptal jestli si bereme svůj protějšek dobrovolně. Pokud to měl někdo jinak může si stěžovat.

aster Jura 17.08.2020

Stručné a výstižné - jsem téhož názoru - oba jsme věděli, koho a proč si bereme, ty důvody stále trvají a drobnosti neřešíme.

Tana 17.08.2020

Ano, nejvic stresuje chlap. A to už jsem v důchodu, takže odpadá únava z dětí apod., skoro vše, co bylo popsáno. Ale pristup chlapa je prostě z jiné planety. A ještě řekne, že je to vase vina. Ale my je asi stresujeme taky. Prostě je s podivem, že spolu lidé jsou v parech. Asi by to bez vzajemne lasky nemělo šanci😉

Simona 17.08.2020

Já tomu věřím, že za vším stojí chlap! Když jsem žila s manželem pod jednou střechou tak to byla hrůůůza... Teď, když bydlíme každý ve svém a já s 2. dětmi sama , je to paráda, protože předtím jsem měla děti 3 :-)) Raději udělám vše v domácnosti sama , než abych se musela doprošovat a pořád něco vysvětlovat. A je to paráááda..doporučuji všem ženám :-)

aster Simona 17.08.2020

Proč se doprošovat? Je sice fakt, že když jsou v domácnosti malé děti, řada věcí se prostě udělat musí - ale ne všechno, něco počká, ale většina žen musí nutně stihnout i všechny ptákoviny a druhé ženy je v tom ještě podporují. V domácnosti, kde jsou děti už v pubertě, by měly být nekompromisně zapojeny - uklízení vlastních pokojů je samozřejmost, pomoc s úklidem prostor, které užívají všichni, také. A v domácnosti s dětmi, které již s rodiči nebydlí, je to na domluvě mezi mužem a ženou a když se někomu pomáhat nechce - nebudu dělat taky - vadí ti binec? No tak si ho ukliď...:-p

František Mlejnek 17.08.2020

Platí i věta obrácená. *4*

Marta 17.08.2020

A proč ty slepice s těmi nemožnými muži žijí? Většina z těch "postižených" je schopná přemýšlet akorát tak rozkrokem nebo přes peněženku a potom se nestačí divit...

LUKAS 17.08.2020

Pisatele takových clanku bych nechal verejne lyncovat na nějakém velkém náměstí...

Jan 17.08.2020

Zase další jednostranný feministický pohled. A co chlapy kteří doma dělají a zvládají naprosto všechno a ženské je jen neustálým komandováním a ponižovájím vysávají. Kdy už se konečně zatrhnou tyto hloupé články méněcenných feministek?

T. Jan 18.08.2020

Tak si takový článek napište... Sežente si data, reference, něco sesumirujte a nechte si to pěkně publikovat třeba tady na Bety... Píše se to, co chtějí lidí číst... A hádám, že vy jste přesně ten typ chlapa o kterém článek je, podle přísloví "potrefená husa zakejhala"...

Jerry 17.08.2020

Nad tím nemuseli američtí vědci dlouho zkoumat, to je stará věc.

xxkouckaxx 17.08.2020

nic z toho neznám , mateřská pro mne byla opravdu dovolená - 2x , manžel mi pomůže kdykoli si řeknu - občas i sám , záleží na tom koho máte doma - sexy samec je na prd , já preferuji hodného chlapa o kterého se mohu opřít a měla jsem to obrovské štěstí , že ten můj navíc i (podle mne) dobře vypadá a v sexu si skvěle rozumíme , obrazně řečeno - podlamují se mi z něj kolena i po víc než 20 letech a émeričtí vědátoři s jejich průzkumy mi múžou políbit

Jerry 17.08.2020

No, z vlastní dlouholeté zkušenosti vím, že ženy si hlavně dokážou hodně vymýšlet.

aster Jerry 17.08.2020

To jistě, ale já zas mám dlouholeté zkušenosti s tím, jak chlapi dokážou být ublížení a banda slepiček je hned obskakuje a lituje - ženských se nezastávám - pijou mi krev mnohem víc, než chlapi - s chlapem se člověk většinou domluví, s ženskou jen zřídka.

Tanja 17.08.2020

Kdo chce kam pomoc mu tam!!! V dnešní době mít potomky je o kýhak. Mám 1 syna 24 let nemít ho tak ráče zůstanu sama. To není povinnost se množit za každou cenu. Povinnost JE být zodpovědný za svůj život. Asi tak!!!

Magdaléna 17.08.2020

Nevdávat se, nemít děti. Opravdu snadné řešení. V opačném případě si nestěžovat. Zdarec

Enigma Magdaléna 17.08.2020

A my, bílá evropská rasa, vymřeme, protože nebudou nástupci. Toto přichází vhod vyznavačům jednoho jistého náboženství, které se zaseklo v 7. století.

J Magdaléna 17.08.2020

Pokud jste to dobře četla, děti tolik nevadí, ale problém je chlap, který s ničím nepomůže. A kolikrát někteří ještě mají blbé kecy. Většina ženských je daleko silnějších než chlapi. Jenže, když Vás chlap energeticky "vysává", tak tu sílu těžko máte. Pak zjistíte, že je vám nejlíp samotné. Na začátku se mohli vždycky přetrhnout a uměli se před ženskou přetvařovat. Jediné štěstí má chlap, který dělá stejně jako ženská, a to až do večera či pracuje z domu. Pak mám pochopení, protože vydělává peníze a podílí se takto. Pokud by ležel na kanapi či provozoval po práci jen koníčky, tak by letěl z domu, protože služku a otroka nikomu dělat nehodlám. Na to si chlapa nepořizuju. To ať se vrátí k matce, když si ho tak vychovala.

aster J 17.08.2020

Tu poslední větu tesat do kamene! Ano, všechno začíná výchovou a za mamánka v 99% může jeho matka - jenže když to těm slépkám řeknete, začnou kdákat o závod, že jejich skvělého syna se to přece netýká...znám jednu, která má syna 28 let, který sice pracuje, ale ona platí nájem, jeho mobil, jeho dovolené, vaří mu, pere, uklízí. Odporný fracek je z něho a opravdu je mi líto ženy, která si ho jednou pověsí na krk. Jeho matka to všechno považuje za naprosto normální a pokud si přivedl domů holku, na každé viděla tisíc špatných věcí. Je to hloupá ženská a zaslouží si svůj "osud" - když mi začne fňukat do telefonu, pošlu ji rychle do...víte kam *6*

Jarda J 17.08.2020

Některé příspěvky mě přímo šokovaly. Například" NEPOŘIZUJI SI CHLAPA,ABY SE VÁLEL NA KANAPI A S NIČÍM DOMA NEPOMOHL, TO BYCH HOV HNALA ZB DOMU". Domníván se,že si žádná žena "nepořizuje chlapa",ale že žena je. mužem zejména proti,že ho miluje. Potom je na každé dvojici,jak si rozdělí " role". Např. žena je v domácnosti a vychovává děti a muž chodí do práce a zajišťuje finance. Pokud chodí do práce oba,pak se logicky o všechny povinnosti podělí. Tak jsem to zažil ve svém manželství /trvá 34 let/. Dělal jsem všechny práce dle potřeby jako moje žena /počínaje přebalováním, krmením, procházkami do parku, hraní si s miminem, koupáním a uspávánín mimina, přes veškeré nákupy,vaření, praní, žehlení a uklízení až po návštěvyv u pediatra /. Dělal jsem to proto, že jsem manželku miloval a chtěl jsem,aby si taky od mimča někdy odpočinula

aster Jarda 17.08.2020

Chlapi jsou různí a ženy také. Jsem vdaná 31 let a pro mého muže byl vždy problém v domácnosti pomáhat - máme stejné vzdělání a oba jsme zaměstnaní. Za ta léta jsem se naučila, že pokud potřebuju pomoct s něčím, co sama fyzicky nezvládnu, je nejjednodušší cesta postavit ho před hotovou věc - jinak bude mít "něco neodkladného v práci, schůzku s kamarády, kterou mají domluvenou už dávno apod." Hádat se a rozčilovat nemá cenu - když mu dám vyprané prádlo, na židli, stane se, že ho příští den najdu na zemi...lehká pomoc - nechám ho bez komentáře ležet - já v tom chodit nebudu. Ze stejného důvodu nežehlím košile poté, co jsem je našla zmuchlané na dně skříně...nevážíš si této pitomé práce? Fajn - vyžehli si je sám anebo si je dej do čistírny - a funguje to. Podobných věcí se najde spousta - nejsem jeho služka a on není můj sluha a není důvod se cítit poníženě anebo se hádat kvůli maličkostem. Tak to prostě nebudu dělat a hotovo. :-)

nea 17.08.2020

už dlouho jsem se pořádně v klidu nevyspala

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat