Komentáře k článku

Siraellen 22.08.2020

nevěřím tomu

glady 20.08.2020

lékům na bolest se snažím vyhýbat

nea 20.08.2020

Zase jste chytřejší než všichni lékaři světa paní autorko??

Jura 19.08.2020

Práškem na bolest záda neřeším, světě div se nejvíc mi pomohla nová matrace, nikdy bych nevěřil že to bude mít takový vliv, jo občas zabolí ale to se při práci dá tak nějak očekávat. Další co by asi pomohlo před prací se rozcvičit, může to znít jako hloupost ale moje zkušenost nejhorší je prudký pohyb na začátku dne. Bohužel si to obvykle uvědomím když už je pozdě.

aster Jura 20.08.2020

Svaly rozcvičit jde - taky to tak dělám - kosti ne ;*(

aster 19.08.2020

Až si budu moct kdykoliv sednout nebo lehnout když mě začne pekelně bolet v zádech, nebudu potřebovat prášek na bolest - ale já se nemůžu vykašlat na práci a dělat si, co by se mi chtělo, nebo co bych potřebovala a ráda bych viděla ty zatracené chytré vědátory, jak by se srovnali s bolestí a fyzickou prací. Záda mě bolí od dětství a někdy to bez prášků prostě nejde.

xxkouckaxx 19.08.2020

tak tohle mne vyloženě pobavilo , ti vědátoři jsou opravdu exoti

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat