Komentáře k článku

Siraellen 13.03.2021

To se mi zatím vyhnulo

Marty 03.11.2020

Jediný vliv na mou nervovou soustavu má nekonečná mediální masáž. To už jednomu fakt leze na nervy!

Pavlos Marty 09.11.2020

Tomu nerozumim, popíráš jejich zjištění? Nebo to prostě nezvládáš že se o tom píše, vypnout to odmítáš ale slintat sem něco přesto musíš?

Helfer Ladislav 01.11.2020

Každý odborník na tuto epidemiji mluví ó něčem jiném tak že nás spodinu Dostanou do situace že už Se neřídíme svim mozkem Ale jdeme tam kam ti chytráci nás chtějí mít .Strach doslova nás tím Ovládli .Nikdo nechce válku Aby lidé umírali v bolestech To ó už tady bylo .Nadávali Jste na Němce .A co vy jaký Vy máte svědomí vy všichni Co rozhodujete ó našem býti A nebytí .je hospodářská krize a to byl důvod pro vás Tuto válku celosvětově podporovat jako vždy.co jste To za národ . Císař Zikmund ta zrzavá liška jak stě ho nazvali ó českém národů Řekl doma vypěstovanou Růží vymění v cizině vyrostlou kopřivu .

Wagner Helfer Ladislav 07.11.2020

To, co jste tady napsal, pane Helfere, jasně svědčí o tom, že se na Vás covid-19 důkladně podepsal. Především na degeneraci Vašeho mozku. Je mi Vás líto.

Radek 27.10.2020

Ano nic jiného to nechce víru sama v sebe a pevné nervy

xxkouckaxx 27.10.2020

nemoc nepodceňuji , ale moje nervy jsou úplně v pořádku

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat