Milujete skvělou kávu? Výběrová káva Ebenica si získá vaše srdce!

Dokážete si představit den bez kávy? Vaše odpověď bude zřejmě jednoznačně ne. A není se čemu divit, vždyť pití kávy je jakýsi rituál, který máme spjatý s pohodou a klidnými chvilkami. I ty ale může pokazit káva, která se vyznačuje mizernou chutí a nepříliš dobrým aroma. Mnohé takové lze poznat již podle absence vůně. Zkazit si takovéto chvilky by byla škoda, obzvláště, když se na trhu nachází světové značky, které zaručí, že budete pít jen tu nejlepší kávu.

Výbornou volbou je káva Ebenica ověnčená několika známými oceněními a přízní spousty zákazníků. Vyznačuje se nejen vysokou kvalitou, ale i čerstvostí, a tudíž vynikající chutí. Že tuto světovou kávu neznáte? Nevadí, představíme ji podrobněji v následujících řádcích.

Kávový klenot z malokarpatského regionu

Káva Ebenica se může pochlubit velmi úspěšnou historií, tradice této firmy sahá až do roku 2009. Právě v tomto roce zmiňovanou značku založil Marek Fajčík. Byl to právě on, kdo díky zkušenostem ze zahraničí usoudil, že má smysl založit si vlastní značku kávy, která by byla schopna konkurovat tím světovým. Formování značky Ebenica zpočátku pomohla i malá kavárna v Bratislavě, jejíž zákazníci dávali Markovi potřebnou zpětnou vazbu. Díky ní totiž dokázal chutě prvních káv vyladit do dokonalosti. Postupnými kroky se nakonec kavárna přetransformovala na pražírnu kávy, která i díky pražicímu stroji Giesen dnes patří k těm nejmodernějším v Evropě.

Úspěchy na sebe nenechaly dlouho čekat

Díky preciznímu výběru zelené kávy, odbornému způsobu pražení i samotného balení kávy do specifických ochranných obalů s jednosměrným ventilem, si káva Ebenica dlhouhodobě udržuje svou úroveň kvality, kterou ocenili i v zahraničí. V roce 2013 se čtyři kávy Ebenica umístily v hodnocení americké Coffee Review v žebříčku těch nejlepších evropských káv. Skvěle si káva Ebenica vedla i v britské soutěži Great Taste, v které v letech 2019 i 2020 získalo ocenění několik jejích káv. Všechny oceněné kávy najdete v jejich e-shopu.       

Kávová nabídka, z níž si určitě vyberete

Jste kávovým fajnšmekr? Nevadí, z nabídky pražírny EBENICA COFFEE si jistě vyberete i vy svého favorita. Kromě množství výběrových 100% Arabica káv mají v nabídce i speciální blendy, z nichž mnohé získaly světová ocenění. V jejich e-shopu naleznete klasické kofeinové kávy, ale i bezkofeinovou a nízkokofeinovou kávu s certifikátem Swiss Water Process. Tak neváhejte a najděte si tu svou kávu i vy na www.ebenica.cz







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat