Komentáře k článku

Siraellen 13.03.2021

Mám ráda bílou rýží

Helena 19.11.2020

Co potraviny z nevařené rýže? Asi se letos urodilo hodně brambor.

Jaromír 19.11.2020

Stačí hodit porci rýže do vařící vody, počkat cca 10-15 minut za občasného promíchání a pak přecedit. Takhle to dělají např. středovýchodní národy. Žádné úzkostlivé poměřování sklenicemi vody a snižování plamene hořáku...

Petra 16.11.2020

Nevedela jsem o arzenu

Tomas 16.11.2020

MNO stopové prvky jsou v , každé potravině a to proto že je pěstována na půdě a co na půdu dopadne to potravina koncentruje rýže se pěstuje více ve vodě a ta obsahuje ledasoco jedy jsou ve všem jediné co je bez jedů je dusíková hydroponická potravina ta zase pro změnu neobsahuje ani to co potřebujeme ten článek je v zásadě blábol a mě by se spíše zabývat normami potravin v EU ! A jejich limitními hodnotami prvků ! OK

Petr 15.11.2020

Tohle mohl napsat jediněk kretén...Být to pravda tak vychcípají včechny asijské země kde je nejnižší umrtnost a skoro žádné nemoci a obezita???? bože...lidi nečtěte články od kreténů.

xxkouckaxx 14.11.2020

vůbec jsem nevěděla , že je v ní arzen

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat