I suchý únor si můžete užít

Suchý únor znamená vydržet celý měsíc nepít ani kapku alkoholu. Ale i bez alkoholu si můžete drinky a koktejly opravdu vychutnat. Máme pro vás ty nejlepší recepty!

Existuje hodně dobrých důvodů, proč nepít alkohol. A „suchý únor“ je jeden z nich. Asi že po přehnané konzumaci dobrého jídla a pití o vánočních svátcích je potřeba přehodit na zdravý životní styl. Alespoň na jeden měsíc. Ten nejkratší v roce.

Ať vás k abstinenci vede jakýkoli důvod, rozhodně se nemusíte trestat. Drinky a koktejly bez alkoholu jsou v současnosti stejně velmi oblíbené.

Seedlip

Tenhle koktejl je perfektní variantou na svařené víno po dlouhé zimní procházce. Seedlip je dokonce průkopník nealkoholických lihovin. Bylinkový destilát, bez cukru a sladidel.

Do horkuvzdorné sklenice dejte 50 ml seedlip spice 94, 15 ml čerstvé citronové šťávy, 15 ml medu a horkou vodu. Rozmixujte a podávejte ozdobené celou skořicí.

Undone

Červený vermut na ledu je klasikou mezi aperitivy. Hořkosladký, osvěžující nápoj nás příjemně naladí na přicházející pokrm. A umí to i jeho nealkoholická varianta „Undone“.

Naplňte sklenici větším množstvím ledu, přelijte vermutem bez alkoholu a ozdobte plátkem pomeranče. Můžete přidat i trochu sodovky.

Gimber

Zázvorový nápoj Gimber je perfektní koktejl pro všechny, kteří to mají rádo ostré a zdravé. Stoprocentně přírodní koncentrát zázvoru bez konzervačních látek a zvýrazňovačů chutí obsahuje protizánětlivý a antibakteriální zázvorový olej a dělají tak z tohoto nealkoholického koktejlu doslova zázrak pro naši imunitu.

Do sklenice nasypejte led, k tomu přidejte „panáka“ Gimberu a podle toho, jak silný si koktejl přejete, přidejte sodovku. Ozdobit můžete tymiánem, rozmarýnem nebo mátou.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat