Menstruační krev lze využít nejen k věštění

Každoměsíční krvácení považujete za nutné zlo, kvůli kterému vás sužují bolesti břicha, výkyvy nálad i nadýmání? Ode dneška se na něj budete dívat jinýma očima. Menstruační krev, která obsahuje kmenové buňky, omlazuje pleť a květinám dodává potřebnou výživu. A nejen to!

Menstruační krev zapáchá. Proč? Za to může kontakt s chemikáliemi, které obsahují běžné jednorázové vložky a tampony. Samotná krev je ovšem nejčistší krví a obsahuje nekódovanou DNA. Jedná se o vysoce dynamickou a silnou látku s kmenovými buňkami, se kterými není radno plýtvat – stejně jako s mateřským mlékem. Proto vyhoďte běžné hygienické pomůcky a obstarejte si menstruační kalíšek, jenž krev sbírá a nemíchá ji s umělými pachy a chemikáliemi. Po jeho vyjmutí krev přelijte do nádoby, zavíčkujte ji a dejte do ledničky. No a co nejdříve spotřebujte. Jak?

Rostlinné hnojivo

Rostliny menstruační krev milují. Zřeďte ji vodou a své pokojovky každý měsíc přihnojujte. A nejen ty. Můžete zalévat keře, stromy a další rostlinné poklady na své zahradě.

Omlazující pleťová maska

Tady vůbec není co řešit. Aktivní regenerační kmenové buňky? Ty chcete! Živiny a minerály? Ty taky! Neutrácejte za drahé omlazující masky, ale schovejte si pár kapek své životadárné menstruační krve pro kosmetické účely. Vyhladí, zregeneruje vaši pleť a zapůsobí proti akné. (Opět platí, že čím je čerstvější, tím lépe.)

Očistěte obličej a pomocí vatového tamponu nebo čistých prstů naneste červenou tekutinu na potřebná místa. Nezapomínejte na krk a dekolt. Krev rychle zasychá, ale pro jistotu ji nechte působit 15–20 minut, nebo tak dlouho, jak vám to vyhovuje. A co dalšího s ní lze podniknout?

Magický prostředek k věštění

S menstruační krví lze meditovat, a prý dokonce i věštit. Naneste kapku do oblasti šesté čakry (třetího oka), poděkujte svým předkům a intuici a do ruky vezměte nádobu, jak jinak, opět s krví. Párkrát se zhluboka nadechněte a chvíli meditujte. Zaměřte se pohledem na nádobu a po dobu asi tak 15 minut v ní hledejte jakékoli zprávy, které k vám skrz krev promlouvají.

Na své třetí oko naneste krev i krátce před spaním a nechte ji zaschnout. Přejte si, aby se vám ve snu zjevily vize a informace, jež zrovna potřebujete. Pro jistotu si na noční stolek položte blok a tužku, ať si získaná data ihned můžete zaznamenat.

Barvivo

Dalším skvělým způsobem, jak použít svou krev, je vytvářet s ní osobité obrazy. Jednoduše ji použijte místo svých obvyklých akrylových nebo jiných barev a dejte prostor svému já. Možná vás překvapí, co vaše ruce vytvoří, když zavřete oči a necháte se unášet pocitem. Zajímavá je i zkušenost se střídáním rukou. Patříte-li mezi praváky, chopte štětec do levé a obráceně. Jdete do toho?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat