Komentáře k článku

Marek 20.08.2021

Spousta lidí si "užívala" plnými doušky a myslela si, že to bude navždy (občas to ta vypadalo) a nechtěli a odmítali být alespoň nějakým elementárním nejzákladnějším způsobem ani ne tak solidární ve smyslu někoho podporovat (každý nemá tak skvělé podmínky pro život) ale spíš se chovat alespoň trochu slušně a férově resp. usilovat o to aby byly nastoleny slušné a férové podmínky. To nechtěli a odmítali. Koukali jenom na sebe. No a teď po letech sobectví se volá po nějaké "solidaritě a zodpovědnosti". No. Tak teď si mohou "plně užívat" Covidu a očkování.

Marek 20.08.2021

Tak to je opravdu nepříjemné

Jana Poláková 19.08.2021

Mela jsem presne vsechny priznaky covidu, co byly popsany v clanku.

xxkouckaxx 19.08.2021

nějak se nám zatím vyhnul

Siraellen 19.08.2021

ne, vyhnulo se mi to

Tonny Montana 19.08.2021

Nenaočkovaným udělejte ze života peklo.Mě také k očkování donutily abych mohl svobodně žít.Nenaočkovaným nepovolit vstup nikam!!!!!

Marek Tonny Montana 20.08.2021

Zapomeň na to a hodně rychle, příp. navrhuji se rozběhnout a skočit do zdi.

marika Tonny Montana 20.08.2021

nějak si odporujete - donutili a svobodně žít ?

Kamila Tonny Montana 20.08.2021

A proč ? Člověk co prodělá Covid, ho po vyléčení už nemůže roznaset. Což u ockovanych neplatí , ty mohou onemocnet stejne , roznasi to a stejne tak mohou skončit v nemocnici, hlavně, ze se netestuji . Mě nakazila prave ockovana, která si myslela, ze má jen rýmu a na test nechtěla .

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat