Za pár minut lepší den

Nervy v práci, hádka s kamarádkou nebo jste jen vstali špatnou nohou? Žádný strach! Den se dá ještě zachránit.

Zase jeden z těch dnů, kdybyste se nejraději zahrabali někam pod zem, a ještě přikryli těžkým poklopem? Stačí jen několik málo triků a zbytek dne můžete zachránit. Obstarejte si dobrou náladu za maximálně deset minut!

Pusťte si oblíbenou písničku

Možná to zní až příliš jednoduše, ale účinné je to velmi. Pokud tedy není vaše oblíbená písnička typu „All by myself“, ve všech ostatních případech si ji dejte pořádně nahlas a zpívejte z plných plic.

Běžte na krátkou procházku

Pohyb pomáhá na skoro každé trápení, a i krátká procházka stačí. Nejlepší je samozřejmě procházka lesem, daleko od problémů všedních dní, nasávat všemi smysl klid a pohodu přírody.

Napište milou zprávu

Přemýšlejte, komu byste mohli napsat něco milého, kdo vám naposledy pomohl, a vy byste mu mohli poslat poděkování. Studie totiž ukázaly, že se naše nálada automaticky změní k lepšímu, když myslíme na něco, za co můžeme být vděční.

Dejte si hořkou čokoládu

Proti tomu se nedá nic namítat – hořká čokoláda je vynikající a zlepšuje náladu! A proto je v pořádku, když si dáte kousek, abyste zahnali den blbec. Ale štěstí vám přinese jen tmavá, protože díky ní tělo začne vyplavovat endorfiny.

Koukněte na videa o zvířátkách

Ať už jsou to roztomilá koťátka, odvážná štěňátka nebo nemotorná slůňata – zvířátka naše srdce zkrátka umějí rozehřát. A vykouzlit úsměv na rtech.

Plánujte dovolenou

Léto, slunce, pláž a moře. Těšit se na dovolenou špatnou náladu určitě zažene. Sežeňte si pár katalogů a listujte!

Meditace

Meditovat nemusíte jen v buddhistickém chrámu nebo v přírodě! Krásně to jde i doma. Pár cvičení stačí, abyste se uvolnili a zase našli svoji vnitřní rovnováhu.

Zdroj: názory autora, heatlhline.com, psychology.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat