Summer feeling venkovním mrazům navzdory

Léto je nenávratně pryč. Neznamená to ale, že bychom museli léto pustit i z našich srdcí. Máme pro vás několik tipů, se kterými si letní pocit uchováte snadno celou zimu.

Opět je tu roční období, kdy je nejlepší se zabalit do peřiny a nevylézat. A když už musíme ven, tak v pořádně teplém oblečení. A když promrzneme na kost, zahřejeme se teplým čajem nebo svařákem. Nebo si uchováme letní náladu i v zimě a mráz nebude mít žádnou šanci.

Utečte k moři

Nejkrásnější na létě je přece ten pocit, dívat se na tancující vlny moře a cítit se svobodně a výjimečně ve světě, který se zdá být jako ukrytý za nekonečnými vodami. Tak zavřete oči a ten pocit si znovu představte.

Sáhněte po letním čtení

Berete si na dovolenou vždy speciální knihu? A co po nějaké podobné sáhnout i v zimě? Chcete cítit sluneční paprsky na své kůži? Dokonce i ty, které vycházejí z vašeho letního románu mohou být neuvěřitelně teplé.

Rezervujte si letní dovolenou

I samotné čekání může být veliká radost! Projděte si cestovní katalogy nebo si povídejte o tom, kam byste rádi cestovali. A když se rozhodnete včas, můžete ještě využít slevu za “first minute“. Pak vás bude hřát i suma, kterou jste ušetřili.

Jeden den v bazénu

Pokud budete potřebovat větší podporu, vydejte se na jeden den do bazénu, aquaparku nebo wellness centra. Nejen že načerpáte plno energie, ale v teplém vzduchu i vodě si na teplé léto vzpomenete mnohem snadněji.

Zdroj: názory autora, https://kidmag.ca/2020/01/20/5-ways-to-create-the-magical-summer-feeling-during-winter/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Uzená polévka

(1 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat