Komentáře k článku

Siraellen 04.01.2022

To potřebuji

Dita 02.01.2022

Já poslední dobou boucham docela často, nesnáším když se mi někdo snaží organizovat můj život, ale v práci a v kolektivu to dokážu jakž tak zvlanout.

Jitka 02.01.2022

Již několik let se snažím zůstat v klidu a brzdit svého vznětlivého manžela.Vybuchne kvůli každé prkotině.Chci s ním být a chci mít doma klid.Ale když mi zkazil jeden den náladu hned dvakrát,tak se druhý den divil,proč na něj nemluvím.Vůbec mu nedošlo,že jsem špatně spala, protože nesnáším, když nic nechce řešit a jen mlčí,nebo má na všechny okolo sebe zbytečnou kritiku.Tak už mi ani dýchání nepomohlo a pěkně jsem mu to vytmavila.Prý jsem byla zlá,ale že on je zlý každou chvilku,to je v pořádku.Neřešit,nebo kritizovat.Nevím,jak to tentokrát rozdýchám.

Tanja bohužel to vaše manželství nebude mít dlouhého trvání. Nejste na stejné úrovni. Bude vám ubližovat pač změnit se to vyžaduje hodně úsilí. Lidé obvyklé není toho schopný!!! Jitka 03.01.2022

X

xxkouckaxx 02.01.2022

jsem celkem kliďas

Yade 02.01.2022

Budu se o to snažit. Dala jsem si to jako předsevzetí.

Tanja 01.01.2022

Pokud člověk má dostatek informací tak to určitě dokáže. Vznětlivost je s nedostatků sebedůvěry.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat