Mobil v ložnici je tichý nepřítel

Jsou nedílnou součástí každodenního života a prokletím a požehnáním zároveň – mobilní telefony jsou pro mnohé z nás nepostradatelné. Není tedy divu, že elektronická zařízení ovlivňují i milostný život – a ne vždy pozitivně.

Zpráva na WhatSappu, upozornění na Facebooku, zábavné a zajímavé příběhy na Instagramu – každý den nás zaplavuje nekonečně zprávami, které se nezastaví ani u dveří ložnice. Může se tedy stát, že partner se ocitne na vedlejší koleji a milostný život se přesune do pozadí.

Mobily jsou často součástí ložnice…

Vzhledem k tomu, že používání mobilních telefonů před usnutím může vést k poruchám spánku, doporučuje se nechat elektronická zařízení mimo ložnici. Mobily mohou zvoněním a vibrováním často odvést vaši pozornost od milované osoby ležící vedle vás. Není překvapující, že mnoho párů automaticky raději tráví večery se svým telefonem než mezi sebou – a negativní důsledky pro vztah jsou asi jasné.

... a vzbuzují žárlivost a nedůvěru u partnera

Ignorování vibrujícího telefonu na nočním stolku vyžaduje často hodně silné vůle. Mnoho lidí se spíš rychle podívá na e-maily a zkontroluje sociální sítě. A to by mohlo u partnera vzbudit nedůvěru. Ta dál prohlubuje propast mezi milenci a může způsobit obrovský tlak na vztah.

Myšlenky se neustále točí kolem nových zpráv

Dokonce i když se rozhodnete ignorovat zprávy a plně se soustředit na partnera, telefon na nočním stolku vaši pozornost stejně přitáhne. A pak se vaše myšlenky točí kolem toho, kdo napsal, lajkoval nebo vás označil – a užít si okamžik intimity s partnerem je obvykle nemožné.

Ve skutečnosti se říká, že mobily jsou pro posvátný milostný život ještě nebezpečnější než televize – která byla dlouho považována za zabijáka lásky číslo jedna.

Vztah můžete stále zachránit

Pokud jste se právě poznali a chytli za nos, neznamená to, že váš vztah je určený k zániku. Mobily mají jednu důležitou výhodu: Uživatelé mají ve svých rukou, kolik prostoru chtějí elektronickému zařízení ve svém vztahu dát. Komunikace je neuvěřitelně důležitá, protože doufat, že se partner odprostí od svého telefonu sám, je obvykle beznadějné. S několika malými triky můžete snadno získat svůj milostný život zpět a být spolu bez vyrušování internetového světa.

Zdroj: názory autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Domácí granola

(2 hlasů)

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat