Komentáře k článku

Kamil 15.08.2022

Já jsem to ve firmě zavedl ,přes týden začneme místo od 9 od 8 a v pátek volno. Kluci makají jak o život , takže toho stihneme více než dříve za pět dní , tzn. ještě vyšší plat než před tím a více volna..Když započtu ušetřenou energii ,vychází to parádně.Jen zákazníci si budou muset zvyknout, že v pátek prostě neděláme , ale většina z nich to chválí a závidí ..

Petra 13.08.2022

Pro začátek bych byla pro zrušení nepřetržitých provozů a víc než osmihodinových směn všude tam, kde to není nezbytně nutné! Dělám na jednom takovém a žádný med.

Libuš 13.08.2022

já jsem pro pět dnů, dokonce pamatuji, že bývaly 2x do měsíce i pracovní soboty, a kdo potřebuje peníze, bude makat i ve dvou zaměstnáních

xxkouckaxx 13.08.2022

bylo by to super , ale kdo to zaplatí - inkaso nečeká

Siraellen 13.08.2022

každá mince má dvě strany

Jindřich 12.08.2022

A kdy lidé začnou dělat, 70 let v zadní části a každý chudý . Co dělali těch 70 let a teď už úplná nula. Kdo to vymýšlí, ale otroky uděláme z ukrajinců a to bude radosti jak zase nemusíme pracovat.

Eva 12.08.2022

Obchody budou také otevřené 4 dny v týdnu

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat