Komentáře k článku

Siraellen 28.09.2022

každý jsme nějaký

Shrek 03.09.2022

Oni za to nemohou a kdo teda duch svatý.Mohou si za to sami je to tím jak se stravují a hlavně nedostatek pohybu. Dennodenně v obchodě vidim co kupuji preslazene pití nezdravé jídlo.Mi jako děcka jsem pořád lítaly kolem baráku a dnes děcka venku pomalu nepotkáte protože jsou s rodiči v mekaci nebo v KFC dojdou ze školy a co udělají vyvalí se do křesla a čumí do mobilu a rodiče to stejný ráno posadí prdel do auta a jedou do práce odpoledne dojedou dom a taky sedí.A o víkendu posadí prdel do auta a jedou na zvanec do obchodního centra ale že by třeba vzaly děcka a šly na procházku to ne a pak se divime že jsem tlustej národ a budeme to svádět na nemoc.

Dana Shrek 03.09.2022

Co si takhle ten článek přečíst ještě jednou? Je to metabolická porucha, kdy třeba štíhlý člověk má "tlusté jen nohy. A je to dost bolestivé, protože je navíc postižen lymfatický systém. Takže ano, za tohle opravdu nemohou vy odbornice.

Tina Shrek 19.04.2023

Ty jsi trouba, viď? V tom článku je to jasně napsané. Není to jídlem, je to metabolická porucha těla. Ukládá se tuk, co ale není klasickým tukem, tělo ho jako tuk "nevidí". Takže ho taky nikdy v životě není možné zhubnout, protože se to nechová jako běžná tuková buňka.

Jana Jirsová 03.09.2022

Halina Pawlovská je přesně ten případ. Je mi jí moc líto.

Ivana 02.09.2022

Zato ti lidé nemohou,ale je to jejich věc.

iva 02.09.2022

kazdy je jaky je kdyz nejde zhubnout tak se neda nic delat ja jsem pribrala po lecich ale jsem rada ze ziju

spekoun 02.09.2022

Lecba: nezrat zadna nemoc na svete nedokaze obejut fyzikalni zakony zachovani energie. Pokud vydavate vic energie nez prijmate memuze vase telo tuky udrzet. Nemoce sou jen vymluvy

majkaj spekoun 02.09.2022

Tady někdo nepochopil :(

Alena spekoun 02.09.2022

Vy jste asi četl jen nadpis, ne?

Jindra N spekoun 02.09.2022

Trpí tím moje kamarádka a opravdu to je velmi vážná a bolestivá nemoc. Až do svých téměř padesáti let si myslela, že je "jen" tlustá. I se vším psychickým a fyzickým trápením. Užila si své od rodičů, i okolí. Nakonec se přišlo na to, co je původem jejích problémů a momentálně prochází řadou operací, které ji vrací zpět na nohy. Liposukce, následné odstranění kůže, měsíce v kompresním obleku, bolest. No nepřála bych vám to. Tady opravdu nestačí nežrat.

Meg spekoun 02.09.2022

Bože hlupák se ozval,když tomu nerozumíš,tak drž zobák,ale tady se někdo chtěl po ránu vyzvracet,co?

Antonin spekoun 05.09.2022

Já souhlasím, 95 % lidí má špatný životní styl, včetně mě, uhnal jsem si takhle cukrovku a tlak, je sice hezké slyšet, že je to dědičné a pod. Stačilo málo ke zlepšení, nepít slazené nápoje a trochu pohybu. Skončily nebo se mi aspoň hodně zmírnily každodenní bolesti hlavy a vše kleslo. Na vodu si člověk časem zvykne, horší je se přemlouvat denně k pohybu, ale i já lenoch to dávám. Každá změna životního stylu k lepšímu se projeví na zdraví. Největší nemoc je lenost, s ní bojuji denně. Hodně štěstí a pevnou vůli všem.

Tina spekoun 19.04.2023

Další "vševěd". Tak znovu. V tom článku je to jasně napsané. Není to jídlem, je to metabolická porucha těla. Ukládá se tuk, co ale není klasickým tukem, tělo ho jako tuk "nevidí". Takže ho taky nikdy v životě není možné zhubnout, protože se to nechová jako běžná tuková buňka. Pomůže jen operativní liposukce, kdy jsou tyto buňky odstraněny, ale ani tehdy to není spása a nemusí se to povést. Ne vše je jídlem, máš rychlé soudy a víš o tom prd.

xxkouckaxx 02.09.2022

toto opravdu slyším poprvé

Trémon 01.09.2022

Uf, to jsem ráda, že to nikdo v rodině nemá. Jen to vidím, mám husí kůži.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat