Komentáře k článku

rebelant 05.09.2023

Zatím mi nikdo nevysvětlil to, že když začnu pít, začne mi tlak klesat. Po několika tajtrlících jsem naměřil také 100 na 60.

Jan rebelant 18.03.2024

tvrdý alkohol dočasně rozšíří cévy, tlak klesne

Siraellen 19.02.2023

Vůbec ne

xxkouckaxx 14.02.2023

jsem diabetička , takže mám pravidelné kontroly

Cvrk Stanislav 13.02.2023

Tlak si občas hlidam a pišu si pro moji doktorku

jiří 13.02.2023

To je přesně to škatulkování, to třídění lidí do krabiček bez valného porozumění. Piju den co den 1-2 sedmičky vína, záleží na zralosti, odrůdě a ročníku, ale pravidelně den co den. No a co myslíte? Piju pro radost, pro požitek, a na zdraví. No a to slouží už bezmála 40let. Letos sem byl u obvodní lékařky, ano, měla chuť něco přeci jen vyšmátrat a najít, ale bohužel bohužel, nezadařilo se jí. Ani na očním pozadí se divila lékařka proč mě moje obvodní posílá na vyšetření. No, nevadí, vyšetření jsem jim uskutečnil, výsledky jim také poslal, a zase mě deset dvanáct let nespatří. No a ta játra jak kdosi vykládá že tuhnou, tak mě netuhnou. Tuhne mi krev v žilách, když vidím blba, nebo politika.... Čest práci a zdraví zvlášť

Prochazková Miroslava 13.02.2023

proto že mám vysoky krevní tlak

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat