Komentáře k článku

Anna 11.12.2020

taky s enám to občas stane, je to ale spíš z unavy. Naštěstí doma máme sprej pro lepší erekci a v kombinaci s moji pusou stojí krásně jako svíčka

Lukáš 15.12.2014

Všichni tady doporučujete arginmax a já nemůžu jinak než se k vám přidat. beru ho už nějaký ten měsíc, dva a erekce je pevnější, dýl vydržím souložit a dle komentáře mé přítelkyně je i větší na objemu!

Libor 07.07.2014

Na poruchu erekce jsem si koupil Arginmax pro muže, beru ho asi půl roku a lepší sex jsem měl snad jenom za mlada. Manželka je spokojená, já jsem spokojený..nemůžu si o vynachválit..

Bohuš Libor 14.07.2014

A za jak dlouho jste poznali, že je to lepší? Taky mám problémy s erekcí, jednou se mi postaví, podruhé zas ne a nevím co s tím..nad Arginmaxem jsem už uvažoval, ale nechce se mi pro něj do lékárny..

Libor Bohuš 22.07.2014

a tak si ho objednej na www.arginmax.cz ne? z tama to máš anonymě, pochybuju, že ti příjde domů balík, kteý bude obalený reklamou na arginmax. mno asi po měsíci užívání jsem poznal, že je to lepší, ale čím dýl ho beru tak je to mnohem lepší!

Bohuš Libor 22.08.2014

Kámo, dík za radu, Arginmax jsem si teda objednal z netu, už ho měsíc beru a erekce je ohodně lepší než předtím. Sex si s manželkou zase na plno užíváme, nemám problém s tím, aby se mi postavil, dokonce bych řekl, že je ještě pevnější..

Lucie 16.04.2013

Zakoupila jsem příteli prášky na podporu erekce z http://dokonalaerekce.cz, protože jsou bez lékařského předpisu a jsou z přírodních látek. A konečně jsme s přítelem spokojení. Pokud chcete kvalitnější sex s partnerem a má také problémy s erekcí tak je doporučuji i za manžela.:-)

Gabriela 02.09.2010

Más s tímto problémem zkušenost. Můj manžel má aterosklerózu. Milostný život byl v našem vztahu tabu po mnoho let. Manžel se léčí, je v péči odborníků. Lékař mu předepsal lék jménem Cialis, který nám dokázal náš skoro nulový milostný život krásně zpříjemnit (www.cialis.cz).

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat