Pravidla soutěže

28.02.2010 | Magazín

Pravidla soutěže uspořádané v souladu se zákonem č. 63/1999 Sb.

I. Obecná ustanovení

Organizátorem soutěže (dále jen „soutěž“) je OMAX Holding. s r. o. (dále jen „organizátor“). Adresa pro doručování soutěžních zásilek je Bucharova 1281/2, 158 00, Praha 

Soutěže se smí zúčastnit každá fyzická osoba s bydlištěm na území České republiky, která se v termínu soutěže zaregistruje na webové stránce akce www.bety.cz (dále jen „webová stránka soutěže“). Účastník se registruje na webové stránce soutěže vyplněním požadovaných údajů (jméno, příjmení, adresa, e-mail, případně telefonní číslo) a vyjádřením souhlasu s účastí a pravidly soutěže. Ze soutěže jsou vyloučeni všichni zaměstnanci organizátora, všech společností a agentur spolupracujících s organizátorem a osoby jim blízké. Osobám uvedeným v předchozí větě nevznikne nárok na jakoukoliv cenu v rámci soutěže.

Organizátor soutěže si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla. Vyplněním soutěžního dotazníku na příslušném webu se příslušná osoba zavazuje dodržovat bez výhrad její pravidla.

II. Průběh soutěže

Účastníkem soutěže se může stát každý, kdo akceptuje pravidla soutěže, splní následující podmínky a dodrží postup soutěžícího při soutěži:

1. připojit se na udanou internetovou adresu
2. vyplnit kontaktní údaje ve formuláři nebo zaslat požadované údaje e-mailem
3. odpovědět na soutěžní otázku nebo zaslat požadované podklady
4. odeslat formulář a odpověď pomocí příslušného tlačítka na internetové stránce soutěže

Vyhodnocení soutěže proběhne během následujících třiceti dnů po ukončení soutěže. Vyhodnocení výsledků soutěže v souladu s jejím zadáním provede hodnotitelská komise ve složení: šéfredaktor a zástupce šéfredaktora. Organizátor soutěže si vyhrazuje právo kontroly splnění podmínek pro účast ve hře a posouzení nároku na výhru. Organizátor soutěže si vyhrazuje právo ve sporných případech rozhodovat s konečnou platností dle vlastního uvážení. Výhry nejsou soudně vymahatelné. Organizátor nenese zodpovědnost za prodlevu či technické problémy spojené s doručením soutěžních kuponů či formulářů na adresu určenou k doručení.

Jakékoliv hlasování pomocí automatických systémů, tzv. robotů, je zakázáno a může mít za následek vyřazení ze soutěže. Stejně tak použití jiných způsobů umožňujících opakované nemanuální hlasování bude kvalifikováno jako pokus o podvod a soutěžící bude ze soutěže vyloučen.

III. Ceny

Ceny výhercům věnuje společnost uvedená v upoutávce soutěže. Ceny přebírají výherci na své vlastní riziko a převzetím ceny přebírá výherce plnou odpovědnost za veškeré případné škody, které by jemu nebo třetím osobám mohly použitím či využitím ceny vzniknout.

Ceny nejsou soudně vymahatelné, jsou nepřenosné a nevyměnitelné. Ceny jsou předávány formou doporučené zásilky prostřednictvím České pošty. Ve výjimečných případech osobně, a to na základě předchozí e-mailové či telefonické výzvy.

V případě, že se cena vrátí zpět do sídla organizátora jako nevyzvednutá či nepřevzatá, a to z jakýchkoliv důvodů, a výherce nepožádá o její opětovné zaslání do šedesáti dnů od navrácení ceny, nárok na výhru propadá.

IV. Osobnostní práva a ochrana osobních údajů

Účastí v soutěži každý účastník souhlasí s tím, že organizátor soutěže je oprávněn užít jména a podobizny výherců v časopisech vydávaných organizátorem soutěže s tím, že za tímto účelem mohou být pořizovány jejich obrazové záznamy.

Každá osoba, která vyplní kupon organizátoru soutěže, výslovně souhlasí s tím, aby organizátor soutěže zpracovával jí poskytnuté osobní údaje, a to pro účely vyhodnocení soutěže, pro potřeby kontaktu s těmito osobami, jakož i pro informování těchto osob o akcích a produktech realizovaných organizátorem soutěže a jeho smluvními partnery.

Jména výherců jsou po skončení soutěže uveřejněna (ve formě: jméno, příjmení a město) na internetových stránkách, kde byla vyhlášena soutěž, a to nejpozději do třiceti pracovních dnů od data vyhodnocení soutěže.

Organizátor tímto informuje každou osobu, která poskytla v soutěži své osobní údaje ke zpracování, o jejích právech vyplývajících ze zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění (dále jen „zákon“), tj. zejména o tom, že poskytnutí těchto údajů je dobrovolné, že každá taková osoba má právo přístupu k těmto údajům a že má právo při porušení zákona se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů se žádostí o zajištění nápravy, jakož i o dalších právech vyplývajících z paragrafů 11 a 21 tohoto zákona. Souhlas ke zpracování údajů může být za podmínek zákona kdykoliv odvolán.
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat