Jak jste zatočily s mastnotou? Máme fotky!

20.06.2016 | Bydlení a design

Máme za sebou další úspěšné testování. Tentokrát mohly naše čtenářky vyzkoušet šikovného pomocníka do domácnosti, který dokáže zatočit s mastnotou – čisticí prostředek SMAC Express. Jak dopadl?

Podle vašich hodnocení opravdu výborně. A zatímco některé testerky své „recenze“ napsaly, testerky Simdan, Matisek28 a Hhranolka je doprovodily i fotografickým materiálem. Za to jim – jako obvykle – na účet posíláme 1000 bonusových bodů! Ty mohou směnit v naší Směnárně za úžasné dárky!

Všechny tři dámy se shodly v tom, že je SMAC Express nepřekonatelným pomocníkem, pokud se snažíte bojovat se zašlou mastnotou (například na sporáku nebo digestoři). A všechny ho jednoznačně doporučují. Ostatně jejich fotoreportáže mluví za všechno.

Jsem nadšená! Odmašťuje perfektně, sporák a jeho okolí je jako nové. Měla jsem i hodně mastný kryt od digestoře a nešlo to ničím dolů, bohužel na to není možno použít drátěnku, jelikož by se mi celý povrch poškrábal. Nastříkala jsem SMAC, nechala 15 minut působit a vše šlo dolů krásně hadříkem, nic jsem nemusela drhnout houbičkou, prostě paráda. Jak mi tenhle zázrak dojde, okamžitě kupuji další!“ napsala k fotografiím Simdan.

Také testerka Matisek28 chválou nešetřila: „SMAC Express na mě udělal vážně dojem! Právě jsme koupili byt a nad sporákem byla spousta mastnoty, ničím nešla pořádně dolů. Až SMAC Express vše krásně vyčistil. Je vážně hodně silný, má citrusovou vůni. Starší nečistoty jsem musela trošku drhnout, ale jinak to šlo samo. I s grilem si perfektně poradil. Mohu jedině doporučit!

Přípravek jsem použila na čištění digestoře. Zaschlé kapičky mastnoty po drhnutí zmizely. Opravdový zázrak to byl byl ale na nerezovou část digestoře, kde ihned po aplikaci bylo vidět, kde byl přípravek nastříkán. Bylo to jako z reklamy, na nastříkaném místě naprosto čistý a lesklý povrch,“ napsala Hhranolka. A také ona SMAC Express rozhodně doporučuje!

O své zkušenosti se podělila i čtenářka Kacenkadufkova, která sice tentokrát testerkou nebyla, ale o svou recenzi ostatní nepřipravila. „Přípravek opravdu dokáže kvalitně očistit mastnotu, čistila jsem naprosto špinavý sporák, stačilo houbičkou nanést, umýt, mokrým hadrem setřít a plotýnky se krásně lesknou, jsou čisté! Odpadá pracné drhnutí!" Také jí připisujeme bonusové body!

Zkoušíte ráda nové věci? Staňte se členkou Klubu testerek Bety.cz! Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů! Už se vám nemusí stávat, že si koupíte něco, s čím nebudete spokojená!

Testujte s námi nové produkty či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz.

Za svá hodnocení navíc získáte extra body v našem věrnostním programu Moje body. Přidáte se i vy?






Celkem 15 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

151 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:35
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:20

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat