Luxusní designové radiátory z Francie

04.12.2017 | Bydlení a design

V dnešní době již nemusí být moderní radiátory pouhým zdrojem tepla. Umějí navíc interiér zchladit, rozsvítit a ozdobit. Designové radiátory Cinier se hodí do každého interiéru a splynou s interiérem natolik, že nepoznáte, že se jedná o radiátor.

Pokud hledáte opravdový designový skvost, který bude ozdobou luxusního i moderního interiéru, a zároveň bude vynikat svým technickým řešením, pak jsou radiátory Cinier tou správnou volbou. Ručně vyráběné radiátory přicházejí na svět v dílnách rodinné firmy Cinier ve francouzském městě Sète, a to již od roku 1975.

Ručně vyráběné kamenné radiátory s neviditelným připojením

Luxusní designové radiátory, francouzské společnosti Cinier, jsou dokonalým zdrojem tepla. Kromě topení a chlazení vnesou do interiéru také design a umění. Radiátor může na první pohled působit jako obraz nebo plastika, protože grafické motivy na radiátoru jsou ručně malované a připojení radiátoru je skryté. Kolem nebo vedle radiátoru nejsou viditelné žádné trubky ani hlavice. Bez obav můžete instalovat radiátory Cinier do jakéhokoliv interiéru, včetně luxusních residencí, hotelů a firemních sídel.

 

Technologie vyvinutá firmou Cinier, nabízí jedinečný tepelný komfort díky kameni Olycale, což je přírodní kámen z Pyrenejí. Kámen je rozdrcen a specificky restrukturalizován v Cinier dílnách tak, aby dosahoval vysokého tepelného výkonu. Se setrvačností, podobné litině, má kámen Olycale nesrovnatelné vlastnosti sálání velmi příjemného a rovnoměrného tepla.

Kámen Olycale má několik významných předností:

  • Akumulace a restituce tepla - kvalita materiálu umožňuje teplo akumulovat a následně rovnoměrně uvolňovat do interiéru.
  • Kámen je vyroben v nejvyšší kvalitě a na dotyk je velice příjemný.
  • Jemně broušený kámen umožňuje vytvoření skutečně moderních struktur.
  • Dlouhá životnost díky pevnosti kamene.
  • Jedná se o ekologický přírodní materiál pocházející z Pyrenejí na jihu Francie.


Technologie radiátorů Cinier je založena na 3 principech, díky kterým dosahují toho nejlepšího tepelného komfort:

  1. Zářivost (sálavost) Olycale kamene – kámen je schopen sálat naakumulované teplo
  2. Tepelná setrvačnost kamene Olycale – schopnost akumulace tepla
  3. Radiátory pracují s nižšími teplotami – díky setrvačnosti kamene mají vysokou účinnost, čímž dochází k nemalým úsporám energie

Radátory Cinier jsou dostupné ve dvou verzích – elektrické a teplovodní.

Elektrické radiátory vynikají jednoduchou instalací a jsou připojeny do elektrické sítě pomocí jednoduchého vstupu (230V). Jsou ideální pro vytápění obývacích místností, hal, koupelen nebo ložnic. Mohou být také doplňkem pro domy s instalovaným podlahovým topením nebo reverzibilní klimatizací.

Teplovodní verze nahrazuje standardní radiátory vyrobené z oceli, litiny nebo hliníku a jsou ideální jako součást luxusní renovace či nové instalace.

Výhradním distributorem pro Českou republiku je firma Stakohome Innovation s.r.o., která kromě kamenných radiátorů dodává na český trh i další produkty firmy Cinier – designové sušiče ručníků, retro litinové radiátory nebo nástěnné LED osvětlení.

Provedení designových radiátorů a osvětlení je možno vidět v showroomu společnosti Stakohome, na adrese Aloisovská 934/8, Praha 9 - Hloubětín.

Více informace a další podrobnosti naleznete na www.luxusni-radiatory.cz nebo www.cinier.cz, tel: 226 517 528, mobil: 777 780 384.

Společnost Stakohome má v nabídce i další zajímavé produkty, např.designové podlahové zásuvky pro interiér a exteriér www.podlahove-zasuvky.cz nebo zcela neviditelné reproduktory vyznačující se skvělým zvukem za přijatelnou cenu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat