Komentáře k článku

Kristyna04 13.07.2018

Nic z toho do mrazáku nedávám :-)

Zlatej mražák.Mrazím hodně zeleniny kapustu,rajčata,mrkev i ty řízky.Samozřejmě že zeleninu používám na vaření vždyť i kapustu dostanete v obchodě mraženou.A řízky,při pokojové teplotě rozmrazím a ohřeju na páře a jsou jako čerstvý.

Hanyna 28.03.2018

Nic z výše uvedeného do mrazáku opravdu nedávám, ale z listové zeleniny tam mám domácí špenát*3*

konatovka 27.03.2018

Já často zamrazuji mrkev, protože jí velmi často vařím a v obchodě jí koupím, když vypadá dobře, je čerstvá a mrazením se vitamíny neničí.;-)

helus 27.03.2018

Nejraději mám čerstvé potraviny.

vivi11 27.03.2018

mám nejraději vše čerstvé

Marie 26.03.2018

Obalené usmažené řízky jsem mrazila víckrát a byla jsem překvapená, že to řízkům nijak neubralo na chuti. Po prohřátí byly jako čerstvé.

datel 26.03.2018

Těstoviny se mrazit dají a není to žádná tragédie, podrží si tvar i konzistenci, čerstvé jsou lepší, ale mrazit je lze bez problémů. Vařené brambory opravdu po rozmrznutí vypadají všelijak, ale ohřátím se jim jejich konzistence vrátí.

Amanita Pantherina 26.03.2018

Z ovoce zamražuju jen borůvky, jahody a rybíz. Spíš zeleninu, špenát, hrášek, zelené fazolky. Mléko ani řízky jsem nikdy nemrazila, jen syrové maso. Často dávám do mrazáku vývar na vaření. Jednou jsem viděla salátovou okurku, vytaženou z mrazničky, ale jíst se nedala.

alena 26.03.2018

Zkuste zmrazit treba merunkovy jogurt , nejlepe smetanovy, Florian. kam se hrabe zmrzlina Misa, doporucuji....

Šárka 26.03.2018

Smažené řízky běžně mrazím. Ohřívám v mikrovlnce nebo nechám rozmrazit v pokojové teplotě, a jsou dobré. Nikdy se mi nestalo, že by se trojobal rozmočil. I mléko jsem už párkrát dala do mražáku, aby nezkyslo, a pak se mi sešlo. Ale mléko vůbec nepiju, jen pužívám k vaření.

yvetta Šárka 28.03.2018

Kdo vymýšlí probůh tato "moudra"? Samozřejmě, nejlepší jsou čerstvé potraviny, ale jen génius vždy odhadne všechno přesně - a než přebytky vyhodit, zlatý mrazák. Kvalitní těstoviny jsou po pozvolném rozmražení úplně v pohodě, zmrzlý jogurt ochucený i bílý je v létě několikanásobně lepší a zdravější než většina kupovaných zmrzlin! Řízky, karbanátky a pod. zvolna rozmrazit a dát rozpéct do horké klasické trouby - vsadím se, že autor tohoto článku nic nepozná *11*

Tina 26.03.2018

Já tedy jogurt v létě zmražuju. Vytáhnu ho z lednice, nechám trochu povolit a chutná mi víc než zmrzka. ;-)

konatovka Tina 27.03.2018

Dobrý typ, to ráda vyzkouším. Díky.*1*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat