Komentáře k článku

Co se mi nehodí nekompromisně vyhazuji.Ovšem musím to dělat aby manžel neviděl,protože "co když se to bude hodit".

Leňa 23.04.2018

přiznávám se k osmi lahvím nahoře na lince *2* dárky jsou kapitola sama pro sebe, hodně se dávají svíčky, keramické a dřevěné sošky a podobná 'překážítka'. nesnáším to, ale je to dárek.. mám je v krabici ve skříni a pořád si říkám, že dát je do dobročinného bazaru by byl dobrý skutek. jenže pak to někdo koupí a zase to někomu dá *2* je to těžký. svíčky pálím v kamnech, dělá to hezkou atmosféru, když se v nich netopí, a zároveň se nebojím, že něco chytne :-p

Marta 23.04.2018

Nesnáším dárky! S nejbližší rodinou se domluvím, že opravdu, ale opravdu nic nepotřebuji a to, co bych chtěla, si koupím sama. Takže jsem dostala třeba sekačku na trávu, když ta stará odešla, ale to byla opravdu potřebná věc a sama bych si asi koupila levnější. Ale zkuste kolegyním vysvětlit, že svíčky, alkohol, bonboniéry, vázičky, anděly všech velikostí... okamžitě buď vyhazujete a nebo posouváte dál!

MM 23.04.2018

Přesně - byli jste u nás doma, že to umíte tak barvitě popsat? Ale vyhoďte to??!! Chtělo by to nějaký bleší trh...

joko 23.04.2018

Ano, vyhazuji ráda, ale do týdne pak zjistím, že právě tamto vyhozené by se nejlépe práve teď k něčemu hodilo.

Eva 22.04.2018

Já bych přivítala, kdyby mi někdo přišel pomoct a bez pardonů polovinu věci vyházel *3*XD

kattkaa 22.04.2018

Rotoped nemám - není na pravé kolo a jízdu v přírodě. A ostatní věci jmenované také nemám ;-)

Franta Pražák 22.04.2018

Nejlepší je stěhování. Najednou zjistíte, že těch krámu je moc a některé jsme třicet let nepoužili

konatovka 22.04.2018

Hodně nepotřebných věci rozdávám, když se někomu něco hodí, moc jich nemám, jsou to třeba duplicitní výhry. Ortopéd mi doporučila rehabilitační lékařka a vážně uvažuji, že si ho pořídím, a protože jsem na sebe přísná, určitě ho budu pravidelně využívat.*1*

JanaB 22.04.2018

Ahoj. Úplně přesný. Nejhorší jsou dárky které jsou kycovite a a vůbec nikam se to nehodí. Ja osobně nic nesbiram a kazdemu rikam ze chci pouze prakticke darky. A pokud nahodou tak ho supem predam dal. Jasně jsou věci které nevyhodim,ale těch je málo. Vzpomínky na dětství na rodiče atak. A taky knihy nevyhazuji. Jinak nemilosrdně pryč. Lapace prachu.

helus 22.04.2018

S vyhazováním věcí jsem měla veliký problém.Dlouho trvalo než jsem se naučila nezhromažďovat zbytečné věci.

Heluš 22.04.2018

Jsem divná, nic z toho doma nemám. Teda svíčky jsem dostávala a i zapálila...a některé můžu říct neumí ani hořet.

Huhu 22.04.2018

Tak teď jsem se teda zasmala. Ta vanička na nohy😂😂.To je přesný .;-)

Amanita Pantherina 22.04.2018

U nás je sběratel muž, já tajně vyhazuju. Ale jde to pomalu, taky mi pořád někdo dává svíčky. Já se zase snažím udržet svůj šatník, naštěstí mám neteře, je tu charitní obchod a kontejnery na oblečení. Čeho se málokdy vzdám, jsou knížky. Rotoped ani lávovou lampu nemáme.

Hanka 22.04.2018

Nejhorší na debordelizaci domácnosti je,přesvědčit manžela,že věci co leží "někde"30 let a nepoužívá je,již nepotřebuje.Podařilo se-hurá!!!

Kája 21.04.2018

Tak tohle autor/ka trefila naprosto dokonale a navíc pobavila. Za mě určitě palec nahoru. Pokusím se na základě přečtení článku zredukovat v domácnosti alespoň pár uvedených zbytečností.Ovšem za nejdůležitější považuji vyvarovat se nákupu dalších podobných.......XD

Marketa 21.04.2018

Docela vtipny clanek obzvlast to o te lavove lampe me rozesmalo :-D

Jitka 21.04.2018

Rotoped není zbytečnost. Mám ho 12 let a každou zimu jezdím. už se mi několikrát rozbil a než byl svařen a opraven tak mi chyběl.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat