Komentáře k článku

snegurka 31.05.2018

V mikrovlnce kuřátko praská a hodně :-)

V mikrovlnce jen rozmrazuji.A to jen tehdy,když si večer zapomenu z mrazáku vytáhnout maso.

Karel Rott 29.04.2018

Jíte syrovou stravu? Jídlu ohřátému na vařiči je úplně jedno jakými vlnami, zda mikrovlnky, nebo jinými třeba otevřeným plamenem. Fyzikálně je to totožné.

Václav 27.04.2018

Mikrovlná trouba není dobrý způsob ohřívání, protožemokrovlny rozkládají jenotlivé molekuly- Proto je výroba v některých zemích zakázána.Už jsem ji dávno vyhodil!

Kunhuta Václav 27.04.2018

Asi i Pravidla pravopisu, že...?

jirka 26.04.2018

Ani ohřívat uvařené vajíčko na tvrdo (už bez skořápky). V mikrovlnce přežije, ale při dotyku na talíři exploduje.

konatovka 26.04.2018

Mikrovlnku používám jen na občasné ohřívání jídla.:-O

Anitram Ávočiřub 26.04.2018

Chudinky dětičky-né jednou jsem viděla jak v supermarketu v jídelně,kde měli i mikrovlnku- maminky ohřívají v mikrovlnce mléko nebo čajík v plastové kojenecké lahvičce. Ohřátím plastu a tekutiny se dostávají z plastu škodliviny do pití. Když už,tak koupit skleněnou lahvičku.Nešetřit na zdraví dítěte.Nyní dítěti nic není,ale za nějakou dobu ,až se v těle nastřádají tyto škodliviny-ftaláty.....atd,bude mít dítě zdravotní problém,ale nikdo nezjistí,neřekne-to je díky mikrovlnce a plastu. V bledě modrém ohřívání knedlíků v mikrotenovém pytlíku

astv 26.04.2018

Takže, chápu-li to dobře, byl tento článek napsán pouze proto, aby se pod ním mohlo spočítat, kdo by byl ochoten koupit si mikrovlnku?

pelli 26.04.2018

Používám málo kdy- někdy jen na ohřátí kaffee

Zdenek 26.04.2018

Tekutina se ohřeje nerovnoměrně? A i kdyby stačí protřepat ne. A pár vteřin určitě to taky netrvá. To to nikdo nekontroluje co se vydává za články

umfa 26.04.2018

A kam by se asi ty "živiny" z brokolice poděly? Ty se ničí jen teplem, takže pokud ji nerozpálím až začne uhelnatět, je to stejné, jak kdyby se dělala v páře :-) Článek vyvracející pověry by neměl šířit nové...

Pink 25.04.2018

Brokolici podusit třeba v pánvi na oleji? Při kolika stupních? A podusit v páře? Proč ne, ale jak dlouho a jak bude vypadat? Z toho jsem blázen.

Sluníčko Pink 25.04.2018

Tak na oleji se smaží, ne dusí. Ale v páře to samozřejmě jde. A je to mnohem lepší. Pokud se vaří, živiny zůstávají ve vodě, ale dušením zůstávají živiny v potravině. A dusit tak dlouho až je potravina měkká.

babča Sluníčko 26.04.2018

Před 8 lety jsem si koupila hrnec se skleněnými děrovanými nádstavci na ohřívání nebo vaření v páře a mohu říct, že od té doby jiné hrnce používám minimálně. Vše v páře vařené, ať to jsou brambory nebo jiná zelenina zůstane pěkně křupavé a přitom měkké, rovněž neztratí barvu. Už jsem se naučila v páře vařit i knedlíky, např. bramborové a oproti vaření ve vodě je to 100 a 1. Nikdy se nerozvaří a na povrchu nejsou oslizlé, jako v Pelíškách. :-p

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat