Prádlo plné vůně a svěžesti. Jak na něj?

03.07.2018 | Bydlení a design

I když perete v drahém prášku a prádlo mácháte v aviváži, pořád nemáte pocit, že by vonělo tak, jak by mohlo? Možná děláte chybu při sušení a hodil by se vám kvalitní sušák. Třeba Infinity od Viledy, který vyzkoušely i naše testerky. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze. Máte stejné zkušenosti?

Síla čerstvého vzduchu

Jak zajistit svěžest vypraného prádla? Především jej věšte hned, jak se vypere – nenechávejte ho vlhké v pračce. Mokro a teplo je pro bakterie a plísně přímo rájem. A vůni prádlu rozhodně nepřidají.


Sušení na čerstvém vzduchu? Se sušákem Infinity od Viledy žádný problém!

Pamatujte také, že velké či silné kusy prádla potřebují k proschnutí dostatek času. Jakmile sundáte ze šňůry či sušáku například navlhlý ručník a složíte jej do prádelníků, zaděláváte si na problém. To samé platí, pokud žehlíte s parní žehličkou. Ač se to nezdá, prádlo je po vyžehlení vlhké a je třeba ho ještě nechat doschnout.

Pokud máte tu možnost, rozhodně sušte prádlo venku! Dostatek čerstvého vzduchu a slunce je tím nejlepším receptem na svěže vonící prádlo. U tmavých barev ale pozor. Těm sluneční paprsky naopak uberou na sytosti. Mimochodem, některé aviváže způsobují, že prádlo pomaleji schne a snáze se v něm drží vlhkost. Proto nikdy nepřekračujte doporučené dávkování. Více aviváže neznamená více vůně.

Expert mezi sušáky

Naše testerky mohly vyzkoušet jedinečný sušák Infinity od Viledy. Jak se jim osvědčil?

Sušák Vileda je naprosto úžasný! Vůbec jsem nečekala, jak velkou radost můžu mít právě z obyčejného sušáku, ale on obyčejný vůbec není! Už propracovanost, mohutnost a kvalita je na první pohled viditelná! Moc jsem si ho přála, jelikož sušičku stále nemám a prádla suším opravdu dost! Měla jsem problém s tím, že se mi na klasický sušák moc prádla nevešlo, ale se zvětšovacím mechanismem už nic takového neřeším! Také jsem ocenila možnost věšení ponožek a jiného drobného prádla, kterou má sušák navíc. Nestane se vám ani to, že by se překlopil, jak se mi stávalo ve větším větru. Je pevný, stabilní a mohutný. Moc doporučuji!“ napsala testerka Anna.Krenst.


Robustní konstrukce, velká plocha na věšení prádla a snadná manipulace. I díky tomu měl Infinity od Viledy u testerek jednoznačný úspěch!

Absolutně nemám co vytknout!! Překvapila mě výška sušáku, oproti jiným je opravdu vysoký, jeho rozložení je obrovskou výhodou, ložní prádlo už nebude takový oříšek jako s jiným sušákem... Silné tyčky místo tenkých drátků vidím taky jako výhodu, kolečka pro snadnější manipulaci palec nahoru! A celkově, skládání a variabilita je velice jednoduchá. V klidu se mi na něj vejdou 3 pračky. Za mě 100% spokojenost,“ přidala se testerka JitaVit.

Sušák je úžasný. Konečně se mi na něj vejde dostatečné množství prádla, bez překrývání a muchlaní. Po rozložení je opravdu velmi prostorný. Co mě potěšilo je jeho výška a také kolečka pro snadnější manipulaci. Šikovný je i držák na ponožky,“ napsala testerka Ruverrl.

Když nám sušák dorazil domů, byl tam jen manžel, tak ho hned nafotil. Já byla nadšená už jenom z těch fotek a nemohla se dočkat, až dorazím domů. Už na první pohled působí sušák velmi kvalitně a stabilně. Úžasná je i celková plocha, na které mohu sušit, v klidu se mi sem vejdou dvě pračky včetně ložního prádla. A po uschnutí se věšák dá hezky složit a vejde se nám do koupelny za skříň. Moc doporučuji, jsem opravdu spokojená,“ zhodnotila se testerka simater.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat