Začíná sezona svíček. A když svíčka, tak Yankee candle nebo Woodwick

06.10.2020 | Bydlení a design

Svíčky se opět dostávají do centra pozornosti, čemuž momentální počasí jenom nahrává. Proč se ale spokojit s tím obyčejným, když může mít něco výjimečného a nevšedního? Svíčky Yankee candle a Woodwick slibují zážitky, které jsou doslova návykové!

Svíčky nejsou jen zdrojem světla, díky kterému lidé nacházejí cestu z temnot již od dob pravěku. Bývají neodmyslitelnou součástí významných svátků, romantických chvil ve dvou, narozeninových oslav, magických rituálů, meditačních cvičení, alternativního léčení nebo útulné domácí atmosféry.

Budiž světlo!

Právě teď, s příchodem sychravého podzimu, který nám dny nekompromisně zkracuje, tyto světelné dekorace zapalujeme více a častěji, protože jejich uklidňující plamen, příjemná vůně a teplá záře poskytuje ty nejlepší podmínky pro odpočinek. A proč z takových momentů nevytěžit maximum? Rozmazlujte své smysly svíčkami, které jsou všechno, jen ne obyčejné! Zde jsou hned dva žhaví favorité, které si zamilujete vy i vaše okolí.

Yankee candle – co kus, to zážitek

Ctíte tradice i rodinné vazby? Pak jsou pro vás výrobky Yankee Candle přesně to pravé. Jejich voňavá historie se začala psát už v roce 1969, kdy Mike Kittredge daroval své mamince k Vánocům vlastnoručně vyrobenou dekorativní svíčku. Ta byla nadšená stejně jako celé okolí, a tak Mike popoháněn pozitivními ohlasy v tvorbě pokračoval. Velký úspěch mu umožnil přesunout výrobu ze své garáže do starých papíren a založil tak vlastní značku Yankee Candle.

Dávka lásky i touha potěšit své blízké z těchto svíček nezmizela ani dnes, kdy od prvního okamžiku zapálení až do chvíle úplného dohoření poskytují intenzivní a čisté aroma. Je to proto, že obsahují vysoké množství aromatických olejů a přírodních extraktů. Každá z vonných esencí věrohodně připomíná ingredienci, místo nebo zážitek, kterým je inspirována. Můžete si vybrat, zda chcete interiér zahalit do osvěžující, sváteční nebo relaxační vůně. Je také jen na vás, jestli své čichové buňky zhýčkáte závanem květin, ovoce, bylinek či koření. Tyto svíčky ve skle a s bavlněným knotem jsou také perfektním dárkem, který vyjadřuje přátelství, harmonii a souznění.

Woodwick. Luxus totiž není jen pro vyvolené!

Zbožňujete praskání hořícího krbu, ale doma ho bohužel nemáte? Nevadí, ani tak o tyhle vjemy nemusíte být ochuzeni. Stačí si pořídit svíčky Woodwick, které jsou dalšími adepty na vaše příjemné večery. Co je na nich zvláštního? Jejich unikátní dřevěné knoty dokáží vytvořit efekt hořícího krbu a vmžiku vás přenesou do té správné atmosféry.

Každá svíčka v sobě ukrývá několik vonných esencí vzájemně dokonale sladěných. Jednotlivé složky se pak snoubí v plné a pronikavé aroma, které provoní každou domácnost a zasáhne každé srdce. Kvalitní parafín je navíc obohacen o sójový vosk, jenž prodlužuje dobu hoření a je biologicky rozložitelný. Sofistikovaný design těchto výrobků těší milovníky interiérových doplňků už od roku 2006. Buďte další! Vizuální prožitek ještě umocňuje dřevěné víčko sloužící i jako podstavec, stejně jako organické tvary nádob z ručně foukaného skla.

Chtějte víc a užijte si se svíčkami Woodwick a Yankee Candle mnoho výjimečných momentů. Na webu notino.cz naleznete kromě nich i vosky do aromalamp. Vždyť co si budeme povídat, příjemných vůní není nikdy dost…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Smažená vepřová játra

(2 hlasů)

Brokolicové placičky

(1 hlasů)

Pizza se smetanovým základem

(1 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:53
14 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:44

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat