Uklizená chodba tvoří první dojem při příchodu domů

Čím uklizenější bude vaše chodba nebo předsíň, tím lépe se budete cítit, když do svého bytu vejdete. Proto následující věci musí okamžitě pryč.

Jako srdce bytu nebo domu se považuje kuchyň nebo obývací pokoj. A přitom je význam naší vstupní části neméně důležitý. Když do našeho domu vejdou hosté nebo sousedé, je chodba tím, co vyvolává první dojem o vás a vašem životě. A jak známo napravit první dojem nebývá to nejlehčí… Škoda, že právě na chodbě se odkládají věci, které tam nemají co dělat – nebo by měly jít rovnou do koše. Tak schválně – kolik z následujících máte v předsíni vy?

Jak roztřídit nepořádek

Okamžitě můžete vyhodit dopisy, které už jsou vyřízené, a otevřené obálky. Ani staré krabice od pizzy nebo obaly donáškové služby žádnou velkou parádu neudělají. Obaly na sluneční brýle, které už nepoužíváte, rozbité boty a deštníky, staré klíče, které už nepatří k žádným dveřím, jen zbytečně zabírají místo na skříních a celkově působí jako neutříděný nepořádek. Kabelky nebo batohy, které už nepoužíváte, můžete prodat na bleším trhu nebo darovat na charitu. Druhou šanci tak mohou dostat i malé dětské boty, bundy a kabáty, čepice a šály, které se vám už nelíbí a už je nenosíte. Do košů nebo skříně ukliďte cyklistické helmy, nabíječky do telefonu, klíče, potřeby pro domácí mazlíčky nebo make-up a hřebeny.

Nábytek, který vám s úklidem pomůže

Základem každé předsíně by měl být alespoň malý botník, kam budete moci uložit boty hned po příchodu. Pokud máte doma malé děti, pak se vám v předsíni mohou hodit malé lavice s úložným prostorem, abyste měli kam schovat třeba bábovky na pískoviště nebo zablácené věci. Poličky s košíky umějí navodit uklizený dojem – nepořádek do nich schováte rychle a jednoduše. S trochou dekorace a aranžování z nich můžete vykouzlit více než jen odkládací prostor. Velkými zrcadly si svoji předsíň opticky rozšíříte. A kabelky, které často používáte, najdou místo na ozdobných háčcích.   







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Brokolicové placičky

(1 hlasů)

Bramboráky

(1 hlasů)

Sekaná

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:56
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat