V novém roce zavládne japandi

Pokud se chystáte v novém roce změnit interiér svého domu nebo bytu, pak by měl celý rok být pod vlivem nového trendu „japandi“. Chcete se dozvědět více?

I ten nejzarytější zastánce starých tradic bude letos určitě chtít změnit svůj interiér. Nejen protože jsme loňský rok strávili mezi vlastními zdmi tolik času, je budeme chtít změnit a nově využít. Ale i protože nás v mnohém ovlivní i nový trend v bydlení – japandi.

Co je japandi?

Japandi je složenina ze dvou slov „japan“ a „skandi“ – a nový trend spojuje oba světy, tedy ten japonský a skandinávský. Jak si to představit? Japonský design se potkává se skandinávským minimalismem. U japandi tak dominují čisté linie, neutrální barvy (nejlépe černá a světlá) a směs přírodních matriálů.

Jak si zařídit byt ve stylu japandi?

Už při prvním pohledu na byt ve stylu japandi poznáte ten rozdíl. Vládnout budou čisté a rovné linky na nábytku i doplňcích. A zatímco nábytek bude spíše světlý, doplňkům budou vládnout tmavší barvy jako hnědá, šedá nebo černá. Slovem doplňky se ale nenechte zmást a rozhodně nečekejte žádné útulné barevné polštářky. Jde spíše o vázu nebo lampu – nic dalšího se do minimalistického severského uspořádání nevejde. Interiér tak působí vždy čistě a uklizeně.

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat