Dejte sbohem horám špinavého oblečení

Kam s oblečením, které jsme sice už měli na sobě, ale ještě není tak špinavé, abychom ho vyhodili do koše na špinavé prádlo? Máme pro vás tipy, aby neskončilo zase na zemi.

Džíny jste měli jen jednou a svetr také ještě svěže voní? Protože ne každé oblečení musí po prvním oblečení do prádla, může se nějaké odkládací místo hodit. Abyste zabránili horám prádla tyčícím se na komodě, nebo dokonce posteli, ukážeme vám chytrá řešení, kde můžete svoje oblečení bez mačkání ukládat.

Židle nebo křeslo

Klasika – židle nebo křeslo, na které si oblečení z předchozího dne položíte. Jen malý tip, aby se na nich oblečení nevrstvilo a nepůsobilo nepořádně – prádlo lehce složte nebo úhledně přehoďte přes područku.

Věšák

Kdo říká, že věšák musí stát jenom na chodbě? Právě v ložnici může být velmi praktický. Bez další ztráty místa tak uložíte bundu, kabelku, oblečení nebo župan.

Stojan na oblečení

Ať už závěsný, na kolečkách nebo nožkách, stojan na oblečení dokáže pojmout košile a kalhoty, pěkně přehledně a hlavně vzdušně! Hodně praktická je pak kombinace stojanu a zrcadla. Tak si můžete oblečení vyzkoušet, prohlédnout a rozhodnout se.

„Výstavka“

Máte pár kousků oblečení, které je vám líto dát do skříně? Tak z nich udělejte dekoraci na zeď, kterou můžete podle libosti a nálady měnit. Tak si oblečení užijete, aniž byste si ho museli „obnosit“.

Háčky

Pořiďte si nějaké vhodně háčky na zeď, které budou i bez oblečení vypadat na zdi hezky a ozdobí ji. Nebojte se barev! Barevné háčky budou vypadat jako moderní umění a ještě vám zvednou náladu.

Úchyty

Už při vybírání šatní skříně můžete přemýšlet o krok dál a zaměřit se na její úchyty. Ty totiž mohou sloužit jako perfektní místo pro zavěšení ramínka s roznošeným oblečením a nemusíte si dělat nové díry do zdi.

Paraván

Paravány dokážou elegantně a flexibilně rozdělit ložnici na několik zón. Tak se můžete za paravánem nejen převlékat, ale zároveň ho využít jako odkladní prostor pro skoro čisté oblečení.

Žebřík

Stačí si vybrat takový, který se vám bude do interiéru vaší ložnice líbit. A rázem máte k dispozici celou řadu vhodných míst, kam pověsit nejen použité oblečení, ale i saka a blazery. A uvidíte, že žebříku si všimne hned každý.

Lavice

Nejenže vypadá opravdu krásně a stylově, ale dokonale plní svoji funkci. Je praktickým ukončením postele a nabízí místo pro polštáře, deky a oblečení.

Zdroj: názory autora, healthline.com






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:13
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:13

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat