Interiérové barvy, které jsou podle návrhářů právě teď in

Uvažujte o tom, že vymalujete? Pak se vám bude hodit přehled „starých a dobrých“ nátěrů, které se dobře hodí pro zkrášlení moderního domova. Budete je milovat po mnoho let!

Možná, že už by to chtělo změnu. Oblečte svému domovu nový kabát v duchu tradice. Tyhle interiérové barvy jsou k tomu jako stvořené!

Krémová

Odborníci na design považují krémovou za jemný odstín a zároveň nejlepší volbu pro vdechnutí špetky vintage stylu. Krémová barva výborně ladí s tmavěmodrou, čokoládově hnědou a černou. Navíc dobře odráží světlo, a to i ze svíček, čím podtrhuje romantickou atmosféru.

Lila

Nafialovělá barva se jednoznačně vrací na výslunní. Pokud do svých projektů zatoužíte vnést trochu historického kouzla, zkombinuje ji s červenou, světle modrou a béžovou. Náladové podtóny odstínu lila jsou silné i jemné a rozumí si se železnými akcenty a skleněnými dózami.

Okrová

I když tato barva rozhodně není pro minimalisty, kde kdo výrazný nažloutlý odstín, který do prostoru vnáší vnáší pocit veselého, ale i elegantního francouzského vkusu, doslova miluje. Tato barva se může objevit nejen na stěnách, ale i kobercích, v prostorách baru či ve formě doplňků na toaletách.

Hnědá

Mnozí prohlašují, že se hnědá barva vrací zpátky, ale opravdu někdy odešla? Mezi schopnosti hnědé patří smysl pro dekadentní náladu. Uvedený zemitý odstín se skvěle hodí k řadě dalších barev – neutrálních i výraznějších. Vyzkoušejte si to ve sluncem zalitém domácím kancelářském prostoru a vytvořte elegantní, ale stylové místo, kde budete dělat svou práci o poznání lépe.

Terakota

Terakota, neutrální paleta, jež v posledních letech uchvátila svět designu, prokazatelně oživuje nostalgii. Třeba v koupelnové výzdobě je možné kombinovat terakotu s wenge a béžovou barvou. Designéři ji však obecně nazývají všestrannou barvou, jež se dá párovat s téměř jakýmkoli jiným tónem.

Mátově šedá

Mátově šedá přináší zajímavý prvek do každého prostoru. Svěžejší tóny poskytují flexibilní pozadí pro jiné barvy, které vedle ní vyniknou. Odstíny mátově šedé se výborně hodí na místa, kde se chcete uvolnit, dobít baterky a odpočívat. Je pro vás favoritem?

Zdroje: www.southernliving.com, www.homesandgardens.com






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat