Proměna interiéru rychle a levně? Žádný problém!

18.02.2015 | Bydlení a design

Možná jste rovněž neustále nespokojena s tím, jak vypadá interiér vašeho bytu či domu. Jeho vylepšení ovšem nemusí být nijak náročné ani finančně vyčerpávající. S bytovými doplňky navíc dostanete prostor pro svou kreativitu!

Tipy na báječné bytové doplňky

Za změnami v interiéru se hned nemusí skrývat náročná a finančně nákladná výměna nábytku. Zajímavých vylepšení lze dosáhnout i mnohem snazšími a úspornějšími cestami. Zde je několik tipů:

Dekorace interiéru

Do domácnosti můžete nakoupit spoustu drobností jako dekorativní polštáře, přehozy na postel, svíčky, vázy či stojany, ale také éterické oleje a osvěžovače vzduchu. Za pár korun si tak užije většina smyslů. Prohlédněte si ostatně sama dekorace interiéru a vyberte si.

Koberce a krytiny

Vhodně zvolený koberec může od základu proměnit vzhled interiéru, má však také praktické funkce, neboť snižuje hlučnost a budete moci chodit bez domácí obuvi. Zároveň se lze zaměřit rovněž na rohožky či nášlapy na schody.

Dekorace oken

Žaluzie jsou praktickým doplňkem, jejž využijete zejména v letních měsících. Praktickou a zároveň estetickou funkci pak plní závěsy a záclony. V těchto oblastech navíc máte z čeho vybírat – stačí si prohlédnout dekorace oken a zvolit ty pravé.

Osvětlení do interiéru

Nesmíme zapomínat ani na světla. Opět lze přitom narazit na pestrou paletu výrobků, konkrétně na rozličná stropní a stěnová svítidla či svítidla stojací. Svou domácnost tak můžete skutečně prosvětlit.

Všechny výše uvedené doplňky seženete v e-shopu Leroymerlin.cz, ve kterém navíc nakoupíte za příznivé ceny!






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:13
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:13

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat