Komentáře k článku

Hana 10.07.2018

Ahoj :) .. Vybírat dárek babičce a dědovi je velké peklo - nikdy samozřejmě nic nechtěji a ani si neřeknou, co by se jim mohlo hodit.. Já už poslední dobou nakupuje pro něp přímo tady https://www.darkysradosti.cz/darky-pro-dedu-a-babicku .. Jsou to skvělé dárky za přijatelné ceny, takže mrkněte taky a už si s tím nelamte hlavu!

Karolina 11.12.2017

Já jsem naší babičce minulé vánoce koupila tvoření z písku a byla z toho nadšená,krátí si tím dlouho chvíli,takže letos mě poprosila,že by chtěla další,tak už ji mám zabalenou :-) https://www.piskohrani.cz/tvorive-sady/

Hanka 11.07.2017

Čím dál tím víc přemýšlím nad dárky, které by byly nejen pro babičku, ale i vlastně pro nás - něco, co jí ulehčí život, zajistí bezpečí a my se nebudeme muset bát, jestli se něco nestalo. Proto jsme se letos rozhodli investovat do nového telefonu a tísňového tlačítka, pro všechny případy :) kdyby to někoho zajímalo, narazila jsem během hledání na tuhle stránku s přehledem několika telefonů pro seniory :) *12*

Hana 14.01.2017

Dobrý den, babička s dědou nejradši jezdí na pobyty do Mariánských Lázních. Proto jsem jim takový pobyt zakoupila. Tyto pobyty jim kupujeme na strance http://pobytyvcesku.cz/pobyty-pro-seniory/marianske-lazne kde mají skvělé nabídky.

Veronika 02.10.2015

Ahojte, myslíte, že je zlý darček húpacie kreslo? Videla som toto: http://www.zlutahala.cz/houpaci-kreslo-albert-p17971 a spomenula som si na rozprávku, kde starká rozpráva rozprávky malým deťom pri vianočnom stromčeku. Vianoce sa blížia a tak ma napadlo, že možno nebude na škodu kúpiť niečo užitočné a o tomto už babka rozpráva strašne dlho. Nepríde mi ani, že je kreslo nejaké drahé, ale tak možno sa mi to len zdá. Aký je váš názor, prosím?

Emur 13.12.2013

Předplatné jsem babičce s dědou kupovala vloni a měli radost, často mi babička volala, co zajímavého se v časopise dočetla a podobně, letos mě ale včas varovala, ať žádné předplatné už neobjednávám, že tam píší pořád na stejné téma a v obou časopisech je v podstatě to samé, takže jsem to vyřešila poukazem na wellness víkend do resortu v Kuřimi. Pocházím totiž ze Středních Čech, kde žije i babička s dědou, momentálně však bydlím v Brně a moji prarodiče tu ještě nikdy nebyli a já bych byla moc ráda, kdyby se sem za mnou zajeli podívat, tak jsem jim objednala wellness víkend tady a je to :D

Roma78 08.04.2012

Pekne tipy. Ja jsem dedovy udelal radost s aktovkou. Mrknete http://www.manutan.cz/kozena-aktovka_M8911172.html Moc se mu libila. Ted uvazovat co mu dat na narozky.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat