Komentáře k článku

Vladěna 29.08.2014

Ahoj, já jsem Fertility Blend brala asi 3 měsíce, vyhrála jsem ho v jedné soutěži, což se mi hodilo protože o miminko jsme se snažili už skoro rok, a teď už jsem v prvním měsíci!!!

Lada Vladěna 03.09.2014

Tak to ti gratuluju, taky se snažíme otěhotnět, uvažuju, že si koupím nějaký podpůrný prostředek, ale nevím jeslti Fertility Blend nebo něco jiného. už jsem si o fertility něco hledala a našla jsem pozitivní výsledky, tak na tom asi něco bude, uvidím poptám se doktorky a ještě trochu pobrouzdím po netu..:)

Vladěna Lada 19.09.2014

Ahoj tak co ti řekal doktorka? doporučila ti Fertility Blend nebo ti ho zamítla? já věřím, že jsem otěhotněla díky Fertility a jsem ráda, že jsem se konečně dočkala, teď mám sice těhotenské nevolnosti po ránu, ale to za to stojí:)

Lada Vladěna 01.10.2014

Ahoj tak doktorka mi řekla, že mi to neublíží, obsahuje totiž jenom látky, které jsou pro tělo výživné, takže mě v tom podpořila. Fertility Blend beru už skoro měsíc tak snad se taky brzo dočkám:)

Sára Lada 27.10.2014

Ahojte holky, já se taky snažím otěhotnět, o Fertility Blend jsem ještě neslyšela, to je asi nějaká novinka jo? já jsem brala nosifol ale žádná změna... přemýšlím jestli Fertility Blend vyzkoušet nebo ne, myslím si ale, že je ot asi i hodně individuální. Mě třeba nosifol nezabral, ale kamarádce jo, a to samé může být s Fertility Blend, mě může zabrat, ale jinému zas ne..Jak dlouho se tak užívá a kolik stojí v lékárně? dívala jsem se na to na netu a mají hodně zajímavou klinicou studii. Popřemýšlím a když tak ho vyzkouším :)

Saskie Sára 07.11.2014

Ahoj, mě Fertility Blend pomohlo, jsem nyní v 2 měsíci a to jsme se snažili o miminko víc jak rok a půl... jinak jak píšeš je to novinka, která je na podporu početí. dělá se ve dvou provedení bud pro ženy nebo pro páry. Já jsem vsadila raději na variantu pro páry takže jsme s přítelem oba pravidelně užívali..to je jasné, že může být někdo, kdomu to pomůže a někomu zas je, je to strašně individuální, to je to samé jako s chřipkou někomu pomůže se jenom pořádně vyspat a vypotit to, jiný do sebe musí cpát antibiotika..ale bý tebou tak to vyzkouším zvlšt když se o miminko snažíte už delší dobu..napiš kdyby byla nějaká změna a jak ses rozhodla zda užívat nebo ne..:)

Lucka 19.08.2014

Mě teĎ holky Fertility Blend pomohlo otěhotnět. Brala jsem ho něco přes 3 měsíce a včera jsem zjistila, že jsem v 2 týdnu těhotenství!!!! jsem ráda, že jsem na Fertility Blend vsadila!

Olina Lucka 26.08.2014

Jé tak to velká gratulace! taky Fertility Blend beru ale teprve měsíc a půl, milujem se s manželem skoro pořád, v plodných dnech v neplodných..prostě kdykoliv a doufáme, že to zabere. Jsem ráda, že jsi napsala, že ti to pomohlo, aspoň neztrácím naději :)

Žaneta 04.07.2014

O Fertility Blend mi vyprávěla moje sestra, dělá v lékárně a přišlo jí to jako zajímavá novinka, vzhledem k tomu, že se taky s přítelem snažíme o miminko tak celkem prospěšná pro mě. Celkem mě zaujalo, že je jak pro páry, tak i jen pro ženy. Dívala jsem se i na jejich klinickou studii, která mě přesvědčila, že jeslti do 3 měsíců neotěhotním ( bude to už půl roku co se snažíme) tak ho určitě vyzkouším..

Martina 23.06.2014

Mě se pořád nedaří otěhotnět jsem už uplně zoufalá, po každém sexu mám nohy hodinu nahoře jak trubka a pořád nic.. rozhodla jsem se vyzkoušet nějaké doplňky na podporu početí a v lékárně mi doporučili Fertility Blend. Koupila jsem si balení pro páry tak doufáme s přítelem v nejlepší ..:)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat