Mámou 24 hodin po porodu. V pleně a s velkým břichem. Tahle fotka je hitem internetu!

Stylizovaných maminek s miminkem v náruči je plný internet. Jen málokterá žena má totiž dostatek odvahy uveřejnit snímek, který by nic nezakrýval, ale ukázal začátek mateřství v jeho nezkreslené podobě.

Američanka Erica Andrews se však rozhodla zbořit mýtus "dokonalé maminky, která se hned po porodu vrátí k normálu" a ukázala krásu mateřství v plné kráse. Se všemi jeho aspekty.


Pětinásobná maminka vyfotila sebe samu pouhých 24 hodin po porodu, jak stojí v koupelně, v šátku má u prsu svého novorozeného synka Silase Ambrose a na sobě plenu pro dospělé, kterou využívá po narození dítěte spousta maminek.
 
Žádný make-up, žádné rádoby umělecké prostředí, žádné skrývání nedostatků - tohle je ženské tělo po porodu. S velkým břichem, unavené těhotenstvím i porodem, ale krásné.
 
Jak sama Erica říká, žena portřebuje po porodu to samé, co její miminko. Lásku, bezpečí, teplo a jídlo. Je absurdní čekat, že hned zase naskočí do "normálního života".
 
Právě to se mladá žena snažila černobílým snímkem také ukázat. A hned si získala srdce tisíců maminek po celém světě. Jak se většina z nich shodla - Erice se povedlo zachytit to, čím prošly všechny a co se na veřejnost dostane jen málokdy.
 
A jak se fotografie líbí vám?






Celkem 16 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Vaječná omeleta s lososem

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat