Prodlužte si léto s hrou Hurá zmrzlina

28.08.2017 | Děti a rodina

Léto se pomalu nachyluje ke svému konci. Ale to vůbec nemusí být důvod ke smutnění! Zvláště když si ho můžete prodloužit s novou hrou Hurá zmrzlina, díky níž se vy i vaše děti proměníte ve zmrzlináře a budete se skvěle bavit!

Je překrásný slunečný den. Před tvým stánkem se zmrzlinou už se řadí nedočkaví zákazníci, kteří chtějí ochutnat nové osvěžující příchutě. Naplň rychle kornouty všem nedočkavcům a tvůj stánek se stane tím nejlepším v okolí!

Vyřiď objednávky zákazníků dříve než ostatní! Přesunuj kopečky zmrzliny z jednoho kornoutu do druhého. Ale pozor, nesmíš se jich dotknout rukou nebo je upustit! Staň se zmrzlinářem, který umí své zákazníky obsloužit nejrychleji a namíchat zmrzliny přesně podle zadání.

Karty zadání určují, které kopečky zmrzliny mají být v jakých kornoutech. Hráči pak musejí co nejrychleji přesunout kopečky mezi kornouty tak, aby odpovídaly zadání na otočené kartě. Kopečků se však nesmějí dotknout rukou ani je nesmějí upustit.

Zvítězit může jen ten nejrychlejší zmrzlinář.

Dětská edukativní hra pro 2–4 hráče
Doporučený věk: 6+
Přibližná délka hry: 15 minut

Doporučená cena: 649 Kč







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat