Škola, která bude děti bavit: Nezmeškejte zápis do ZŠ Poznávání

23.04.2019 | Děti a rodina

Hledáte pro svého budoucího prvňáčka školu, která respektuje individuální tempo každého dítěte, jeho způsob poznávání a přemýšlení? Pak nepropásněte zápis do základní školy Poznávání v Praze.

Stále více rodičů se snaží najít školu, která bude k dětem přistupovat individuálně a nabídne mu vzdělání formou, jež ho bude bavit a pomůže mu orientovat se v dnešním světě. A právě taková je i ZŠ Poznávání z Prahy 3.

Každý žák je osobnost


Škola, která bude děti bavit. To je ZŠ Poznávání.

Čím je tato škola tak výjimečná? Především tím, že odráží skutečný svět, v němž žáci žijí a do kterého mají jednou vstoupit coby vzdělaní a samostatní dospělí. Je úzce propojená s vědou, pracovním trhem i každodenním životem.

Respektuje individuální tempo každého dítěte, jeho způsob poznávání a přemýšlení. Tamní učitelé své žáky vedou k tomu, aby si našli svoji strategii učení, plánovali a průběžně vyhodnocovali svůj vzdělávací proces, aby zažívali individuální i týmový úspěch.

Škola má vlastní centrum podpory a poradenství – když se něco nedaří, zkušení pedagogové hledají způsoby, jak mohou dítěti pomoci – cílem jsou spokojení žáci, kteří zažívají radost z poznávání.

Přijďte k zápisu!


Cílem zápisu do ZŠ Poznávání není podrobovat děti testům, ale hledat možnosti rozvoje každého z nich.

Zápis do ZŠ Poznávání se koná v sobotu 27. dubna od 9 do 15 hodin na adrese Stejskalova 192/9, Praha 8.

Proběhne formou hry a rozhovoru. Nemusíte se obávat, pokud je vaše dítě málo komunikativní nebo jen „nemá svůj den“. Škola respektuje osobnost každého dítěte. Jejím cílem není testovat školní zralost, ale hledat cestu možného rozvoje.

Děti na začátku dostanou „bojové úkoly“ a postupně obejdou různá stanoviště. Cestou budou sbírat trofeje a odměny za svoji aktivitu, aby je hra bavila a motivovala.

Úlohy se zaměřují na základní dovednosti, které má předškolák zvládat, např. na pozornost, poznávání základních barev, porovnávání velikostí, rozpoznávání základních geometrických tvarů a časové posloupnosti děje, na řečové dovednosti či správný úchop tužky.

Zápisem vás provede tým školy ZŠ Poznávání. Budete mít možnost poznat se s paní učitelkou budoucí první třídy a také odborníky našeho centra podpory a poradenství.

Více informací o ZŠ Poznávání a zápisu najdete na www.skolapoznavani.cz







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat