Legendární Igráček dostal roušku a výtěžek jde na pomoc zdravotníkům

31.03.2020 | Děti a rodina

Kdo rychle pomáhá, dvakrát pomáhá! Akcí „Pomáhej s IGRÁČKEM“ reaguje česká rodinná firma EFKO-karton s.r.o. na aktuální dění ve společnosti. Samotná firma bojuje s pozastavením dodávek do obchodů a uzavřením celorepublikových výstav Fenomén IGRÁČEK. Přes všechny tyto problémy nakoupila 400 litrů desinfekčního prostředku v hodnotě osmdesáti tisíc korun, které v součinnosti s Krajem Vysočina rozdělila do nemocnic zdravotníkům v Novém Městě na Moravě a Jihlavě. Majitel firmy si je vědom toho, že i v době vlastní krize je správné pomáhat. Tím však pomoc nekončí.

Celý pracovní kolektiv firmy Efko v Novém Veselí se drží výše zmíněného hesla a chce pomáhat dál. V rekordním čase vytvořil limitovanou řadu IGRÁČKŮ s rouškou. Pracovníci tak vzdávají úctu a vyjadřují obdiv lidem, kteří jsou v boji s koronavirem v první linii. Tedy zdravotníkům, hasičům a policistům. Mezi postavičky limitované edice zařadili i členy rodiny. Z každého prodaného kusu IGRÁČKA s rouškou poputuje patnáct korun na nákup dalších nutně potřebných ochranných prostředků pro hrdiny. Zakoupením těchto výrobků pomohou zákazníci hned dvakrát. Dávají tím také totiž práci českým zaměstnancům firmy Efko z Vysočiny a pomáhají jim tak přečkat toto těžké období.


Speciální IGRÁČEK s rouškou
je za pevnou cenu 79 Kč.

„Vybranou částku budeme zveřejňovat v pravidelných cyklech. Zákazníci tak budou moci sledovat, jak peníze přibývají i to, kam putují,“ uvádí Miroslav Kotík, majitel firmy EFKO-karton s.r.o. „I přesto, že Igráčkovi zavřeli prodejny a výstavy, nevzdává se. Bojuje a chce navíc sám pomáhat. Zakoupil a daroval nemocnicím 400 litrů nezbytné dezinfekce v hodnotě  80 000 Kč. Přátelé, sám to ale IGRÁČEK nezvládne. Pomozte i vy! Zakoupením jeho limitované edice figurek a dalších her označených logem „POMÁHEJ S IGRÁČKEM“ přispějete na nákup dalších důležitých ochranných pomůcek, které aktuálně budou třeba!“ dodává Miroslav Kotík.

„Rozhodli jsme se do kampaně zařadit i kolekci tří her. Z každého prodaného kusu připíšeme na konto Pomáhej s Igráčkem 30 Kč. Přemýšleli jsme, které hry z našeho portfolia vybrat. Nakonec jsme se shodli, že v době, kdy jsou zavřené školy, bude ideálním výběrem hra Kup si krávu, se kterou můžou rodiče se svými školáky zábavnou formou procvičovat počítání. Druhou volbou byl jeden z nejpopulárnějších edukativních souborů určený pro děti od 4 let ­- Hry pro předškoláky. Třetím titulem je novinka jako stvořená pro relax a sice postřehová hra MISH-MASH. Více o našem projektu se dozvíte na www.efko.cz/pomahej-s-igrackem“, uvádí Zbyněk Čech z marketingového oddělení firmy EFKO.

Předání první várky desinfekce do nemocnic v Jihlavě a Novém Městě na Moravě dne 30.3. 2020. Zástupcům nemocnic předal Miroslav Kotík, Efko (vpravo)

Děkujeme všem, že pomáháte!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

196 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat