Sourozenecké pouto pod drobnohledem

Řekl byste, že se svými sourozenci vycházíte opravdu dobře a že je vždy podporujete? Vyzkoušejte sama sebe! Odhalíme vám, jak poznat skutečně dobrou sestru. 

Jste nejlepší přátelé, nebo jen sourozenci? Mezi sestrami a bratry existuje mnoho různých vztahů. S námi se dozvíte, jak zjistit, zda je vaše sourozenecké pouto harmonické a zda jste vy sama dobrá sestra. 

Co dělají dobří sourozenci 

Dávají dobré rady 

Pokud se vám bratr nebo sestra svěří – tedy že si váží vašeho názoru – je to známka toho, že vás pojí silné pouto založené na vzájemném respektu. Také pokud máte nějaký problém a první, kdo vás napadne, komu se svěříte, je vaše sestra nebo bratr, znamenáte to, že mezi vámi panuje obrovská důvěra.

Přejete si úspěch 

Mezi sourozenci může vzniknout žárlivost, často zakořeněná v boji o pozornost rodičů. V pevném sourozeneckém vztahu ji ale nejpozději v dospělosti zahodíte. Není mezi vámi zášť ani závist – naopak své sestře nebo bratrovi každý úspěch ze srdce přejete.

Jste nejlepší přátelé

Nejlepší znamení, že jste skvělá sestra? Vy a váš sourozenec jste především přátelé. Rádi spolu trávíte čas bez ohledu na to, co se děje, a jste vždy naladěni na stejnou vlnu – a to i když mezi vámi jsou rozdíly a někdy se hádáte.

Jste tu jeden pro druhého

V době krize je dobré se spolehnout na rodinu a přátele. To vám dodá nejen velkou podporu, ale také stmeluje dohromady. Takže pokud jste pro svého bratra nebo sestru vždy tady a připravena naslouchat, pak je to vaše čtvrtá vlastnost, která ukazuje, že jste dobrá sestra.

Zdroj: názory autora - celý článek






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat