Dárky pro nastávající tatínky

Čekáte v rodinně nebo mezi přáteli nový přírůstek? Vybrat dárek pro nastávající maminku není nic složitého. Ale co tatínek? Vybrali jsme vhodné dárky, ze kterých bude mít i nastávající tatínek určitě radost.

Devět měsíců očekávání a příprav: nastávající rodiče stojí před novou fází života. Pokud chcete při této příležitosti udělat radost kamarádovi, kolegovi z práce nebo bratrovi, sesbírali jsme pro vás tipy na vhodné dárky – seriózní i ty méně.

Rady pro nastávající tatínky

Chtěl by se budoucí tatínek dozvědět co nejvíce informací o období těhotenství, porodu a prvních dnech a týdnech s miminkem? Pak je průvodce to pravé! Na trhu jsou různé informativní a atraktivně zpracované příručky pro nastávající rodiče a také vysloveně pro nastávající tatínky. 

Plenkový dort

Plenkový dort je oblíbeným klasickým dárkem pro novorozence, ale lze jej darovat i předem. Dárek se určitě hodí, protože novopečení rodiče nemají plen nikdy dost. Předat jen obyčejné XXL balení nesvědčí ve váš prospěch. Místo toho můžete z plen vyrobit plenkový dort nebo naskládat působivé umělecké dílo – kreativitě se meze nekladou a na internetu najdete různé návody.  

Šátek pro miminko

Šátek nebo nosítko je potřeba, aby nastávající otec mohl vzít novorozeně s sebou na nejrůznější malá i velká dobrodružství. Může mít své dítě velmi blízko a stále volné ruce pro každodenní úkoly. Šátek i nosítko kupujte vždy ve specializovaných obchodech, kde máte jistotu, že jsou vhodné a miminku neublíží.

Oblečení pro miminka

Milým gestem je také překvapit nastávající rodiče dárkem pro dítě – například oblečením pro miminko. Představa, jak bude dcera nebo syn brzy v mini oblečku vypadat, zaručeně zvýší očekávání budoucích rodičů. Při nákupu dbejte na výběr látky šetrné k pokožce a prodyšné. 

Potištěný hrnek, nebo tričko

Hrnek s vtipným rčením je klasickým dárkem a obdarovanému dodá dobrou náladu každý den u snídaně nebo v kanceláři. Na internetu najdete už mnoho hotových, ale i celou řadu nápadů na vlastní realizaci.   

A to platí i pro trička. Vtipný potisk zkrátí nastávajícím rodičům očekávání a zajistí dobrou náladu.  

Štěstíčko

Pamatujete si na štěstíčka z pouti? Tajemný sáček, ve kterém se ukrývalo překvapení. Dnes už existují i kouzelné tašky pro různé příležitosti – a dokonce i pro nastávající rodiče! Obsahují zábavné i užitečné věci a pokud nemáte dostatek času nebo nápadů, dají se koupit na internetu.

Ká-pé-zetka

Krabičku poslední záchrany – kápézetku – lze sestavit pro nastávajícího otce, nastávající maminku nebo oba. Krabička může obsahovat užitečné, zábavné a potřebné věci je čokoláda, sladkosti, masku na spaní, čaj, antistresový míček... Hotové je samozřejmě také koupíte na internetu, ale rozhodně je osobnější takovou krabičku navrhnout a naplnit sami. 

Zdroj: názory autora






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat