Matka třech dětí pobouřila ostatní ženy: TAKTO zhubla po porodu! (FOTO)

Těhotenská kila trápí po porodu spoustu žen. Jenže řada z nás nemá po narození dítěte čas ani chuť s nimi něco dělat. Ovšem tahle maminka tří dítek se rozhodla jít úplně opačnou cestou!

Sally Brouwer z Brisbane se rozhodla všem dokázat, že nejrůznější výmluvy, proč i několik měsíců po porodu řada žen postavu neřeší, jsou zbytečné. Když se chce, všechno jde, řekla si nejspíš Sally a dala se do práce.

Tři děti dají pořádně zabrat, ale přesto si v nabitém rozvrhu našla hodinku denně, kterou zasvětila cvičení a posilování. A výsledky se dostavily! Sally po posledním porodu shodila neskutečných 17 kilogramů a vypadá báječně!

Svůj „boj s kily navíc“ žena pečlivě zdokumentovala a jako inspiraci ostatním ženám, které se poporodní postavou trápí, vyvěsila fotky na sociální síti.

Vůbec nepředpokládala, že snímky „před a po“ vzbudí takový rozruch. Kromě obdivných komentářů zaznamenala i několik kritických, které poukazovaly na to, že je Sally až příliš hubená. Ozvalo se i několik lidí, kteří byli přesvědčeni, že matka tří dětí prostě nemůže cvičení a péči o ratolesti stíhat, ale tomu se Sally jen směje. Žádnou chůvu nemá, a jak je vidět z fotek, děti nějakým zanedbáváním rozhodně netrpí!

Jsem na svou postavu pyšná, je to pro mě úspěch,“ usmívá se Sally, která vypracované postavy dosáhla díky střídání jógy a pilates. Mimochodem, kromě péče o tři děti tahle super matka stíhá ještě svou práci policistky, stala se osobní trenérkou a je členkou nadace pro děti s autistickými poruchami.

To už je příklad hodný následování, co říkáte?






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

197 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat