Lékař jí oznámil: Jste těhotná. Za pár hodin porodila

Třiadvacetiletá Američanka porodila jen pár hodin poté, co jí lékař oznámil, že je těhotná. Není to ojedinělý případ. Rozhodně ne v USA, kde bylo už více silně obézních žen, které o své graviditě netušily do pokročilého stádia těhotenství. Tento případ je zajímavý tím, že dotyčná pár hodin po odhalení gravidity porodila čtyři a půl kila vážící zdravou holčičku.

Katherine Kropas z Massachusetts přišla k lékaři s bolestmi zad a břicha. Vyšetření ale vyloučila vážné zdravotní potíže. Pak gynekoložku napadlo udělat ultrazvuk břicha. Ten odhalil dítě v devátém měsíci těhotenství. Bolesti ve skutečnosti byly porodní a třiadvacetiletá žena pár hodin nato přivedla na svět zdravou dcerku.

„Přibrala jsem sice trochu v posledních týdnech, ale přišlo mi, že je to jen trochu kvůli svátkům,“ dodala Kropas v rozhovoru pro televizi WCVB.

Už jsem podobné případy ve své kariéře zažila, stává se to často ženám s nadváhou či obézním, které mívají nepravidelnou menstruační periodu, takže si ničeho zvláštního nevšimnou. Kvůli tomu ale žena většinou zanedbá prenatální péči o dítě, v tomto případě ta péče rozhodně nebyla ideální,“ uvedla gynekoložka Jennifer Ashton v rozhovoru pro televizi ABC.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Míchaná vejce s ricottou

(24 hlasů)

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat